Kategoriler
Genel

General Mobile GM 8 Ekran Görüntüsü Alma

General Mobile GM 8 Ekran Görüntüsü alma paylaşma ve kaydetmek için yapmanız gerekenleri resimli olarak anlatıyoruz. Yakın takip edenler bilir General Mobile 2018 şubat ayında GM 8 modelini duyurdu, cihaz cazip fiyatıyla ve teknik özellikleriyle dikkat çekip ilgi toplamayı başardı. 3 GB RAM ve 4 GB RAM li 32 GB ve 64 GB dahili hafızaya sahip modeliyle 999 ve 1.099 TL satış fiyatına sahip.

GM 8 ile ekran görüntüsü almak ve bu görüntüyü telefonunuza kaydedip arkadaşlarınızla paylaşmak oldukça basit. Telefonun kenarlarında bulunan tuşlardan faydalanarak General Mobile GM 8 telefonuzun ekran görüntüsünü Galeri’ye kaydedebilirsiniz.

Öncelikle GM 8 telefonunuzun sağ tarafında bulunan güç düğmesine ve sol tarafında bulunan ses azaltma düğmesine aynı anda basılı tutun. Telefonunuzdan bir ses duyacaksınız. O sesi duyduğunuz anda GM 8 den ekran görüntüsü almış olacaksınız. Aldığınız ekran görüntüsü cihazın Galeri ya da Fotoğraflar klasörüne kaydedilir. Ordan erişip paylaşabilirsiniz.

“General Mobile GM 8 Ekran Görüntüsü Alma” için bir yanıt

Ayarlardan bu özelliği kapattım sanırım. Sistem ayarlarını kurcaladigimdan beri artık ekran görüntüsü alamıyorum. Ve tekrar açmak için hangi ayar olduğunu bulamadım

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir