Kategoriler
Genel

Prime Andorid ve iPhone Uygulamaları Çıktı

Türk Telekom Prime Android ve iPhone telefonlarda mobil uygulamasını yayına aldı. Türk Telekom’un üst segment markası Prime müşterilerine kat kat ayrıcalıklar sunmaya devam ediyor. Üstelik IOS işletim sistemindeki telefonlarla birlikte Apple Watch akıllı saatler ile de uyumlu olarak çalışabiliyor.

Prime müşterisiyseniz Biletix’ten indirimli bilet satın alma, Enterprise araç kiralama, Petrol Ofisi indirimi, Migros sanal market kampanyası, Sinema bileti, Hillside club üyelik indirimi ve yaz ayında Çeşme Bodrum gibi en gözde tatil mekanlarında bulunan beachlerde indiriminizi SMS göndermeden uygulama üzerinden tek bir tuşla talep edebiliyorsunuz. Normalde SMS ile göndermeniz ereken kampanya kodları uygulama üzerinden sizlerle oluyor.

Prime mobil uygulamalarından ayrıcalıklarla ilgili kampanya kodlarını ve indirimleri anında alıp kullanabiliyorsunuz. Aynı zamanda sadece İstanbul’da Prime Özel hizmet ekibini uygulama üzerinden bulunduğunuz yere çağırabiliyorsunuz. TTNET in çevrenizde konumunuza yakın bulunan wifi noktalarını da uygulama üzerinden görüp internetiniz olmadığında kablosuz ağlara hızlıca bağlanabiliyorsunuz.

Prime Android İndir

Prime iPhone İndir

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir