Kategoriler
Genel

Veterinerlerden Online Randevu Almayı Sağlayan Girişim: Vet Randevu

Talebe yönelik girişimler hızla artıyor. Vet Randevu da on-demand girişimler arasında yer alıyor. Evcil hayvan sahiplerinin uzman veteriner hekimlerden online randevu almasını sağlayan vetrandevu.com 2 genç girşimci tarafından kuruldu.

Yaşadığımız dijital çağın en büyük nimeti veriye hızlıca ulaşmak aynı zamanda saniyeler içerisinde aksiyon alabilmek. Veteriner hekimler randevu sistemiyle çalışmaya başladıktan sonra artık sıra bulmak oldukça zor. Telefonla randevu almak ise günümüzde işkenceye dönüşebiliyor. İşte tamda buradan yola çıkan girişim veteriner randevu hizmeti almak isteyenler için hızlıca online randevu almayı sağlıyor.

Vet Randevu’nun sunduğu olanaklar sadece randevu ile sınırlı değil, kedi, köpek, kuş gibi evcil hayvan sahibi ya da büyükbaş sahibi olsanız dahi veteriner hekimlere ücretsiz soru sorup online danşabiliyorsunuz. Veterinere soru sor bölümünden dilerseniz tüm veterinerlere, dilerseniz sistem içerisinden kendi seçtiğiniz veterinere sorunuzu rahatlıkla yöneltebiliyorsunuz. Ücretsiz soru sormanın dışında hızlıca verilen cevaplar uzman veterinerlerden yanıt almak oldukça avantajlı. İnternetteki bilgilerin doğruluğunun tartışıldığı günümüzde uzman veteriner hekimlerin sorunuzu cevaplaması çok güzel bir hizmet olarak göze çarpıyor.

Vet Randevu’da çok geniş bir veteriner bilgisi de bulunuyor. Tüm Türkiye’de bulunan binlerce veterinere anında ulaşıp hem veterinerlerin hemde kliniklerin bilgilerine göz atabilirsiniz. Veterinerlerin ve kliniklerin açık adreslerine, telefon numaralarına, uzmanlık alanlarına ve takvimlerinde müsaitlik durumlarına göre randevu alabilirsiniz. Veterinerlere yapılan yorumları inceleyip puanlarına göre, eğer veterinerinizi değiştirmek istiyorsanız fikir sahibi olabilirsiniz. Her veterinere yapılan yorum neticesinde verilen puanlar veterinerin iyi olup olmadığı hakkında size fikir verebilir. Vet Randevu aslında Türkiye’nin en büyük veteriner bilgi bankası ve veterinerlerin Facebook’u denebilir.

Evcil hayvan sahipleri dışında Vet Randevu aynı zamanda veterinerler için bir SAAS yazılımı sağlıyor. Hastalarının güncel durumlarını görmek için veteriner takip programı ihtiyacı olan klinikler Vet Randevu çözümüyle gelirlerini artırabiliyor. Veterinerler için klinik yazılımı aşıların hatırlatılmasını ve gelir gider takibinin yapılmasını sağlıyor. Böylece evcil hayvan sahipleri aşı randevularını unutmadıkları için hem kedi ve köpeklerin sağlıkları korunuyor. Aynı zamanda veterinerler de gelir kaybı yaşamadan hasta takiplerini kolaylıkla program sayesinde yapmış oluyorlar.

Vet Randevu internet üzerinden çalıştığı için veteriner hekimler klinikten, sahada hasta muayenesi sırasında ve evlerinden istedikleri zaman erişebilirler. Program bilgisayara kurulmadığı için bilgisayarınız bozulsa bile internetin varolduğu her yerden hasta bilgilerine erişilebilir.

Vet Randevu evcil hayvan sahiplerinin doğru şekilde bilinçlenmesi amacıyla yararlı makaleler paylaşıyor. Makale bölümünde kedi, köpek, kuş, tavşan ve balık gibi birçok evcil hayvan hakkında bilgiler alabilirsiniz. Hastalıkların belirtileri sebepleri ve tedavi yöntemleri ile ilgili bilgilendirici yazıları okuyabilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir