Kategoriler
Genel

Türk Telekom Ek 5 GB 15 TL Kampanyası

Türk Telekom faturalı hattınızla birlikte kullanabileceğiniz ek 5 GB internet paketini sadece 15 TL ye alabiliyorsunuz. Günümüzde internet kullanımı ve tüketimi oldukça fazla artmış durumda. Özellikle video içerikler sitelerinin artışı ve paylaşımlar malesef internet paketimizi hızlıca tüketebiliyor.

Youtube, Instagram, Whatsapp ve Spotify gibi data tüketiminizi artıran mobil uygulamalar ve dijital servisler tamamen internet kotanıza odaklanır. Bunlarla başa çıkabilmek ve tarifenizdeki internet kullanımını kontrol etmek zor oluyorsa Türk Telekom‘un bu kampanyası oldukça mantıklı.

Türk Telekom Ekstra 5GB 15 TL Nasıl Yapılır?

Türk Telekom mobil müşterisiyseniz EKSTRA 5GB yazıp 5555‘e gönderin. Aylık 5 GB cepten internet paketine 35 TL yerine 15 TL‘den sahip olabilirsiniz. Tabi bir detay var bu fiyat için 12 ay tarifenizde kalma sözü vermiş olmanız gerekiyor.

Diğer detaylar ise kampanyaya 1 defa kayıt olunabiliyor ve iptal edilmediği sürece her ay otomatik yenileniyor. Pakette yer alan internet hakkı sadece dönem sonuna kadar geçerli ve bir sonraki aya devretmiyor. Kampanyadan faydalanan 4.5G sim kart sahibi aboneler 3 ay boyunca ayda 5 GB olmak üzere toplamda 15 GB hediye internette kazanıyorlar.

“Türk Telekom Ek 5 GB 15 TL Kampanyası” için bir yanıt

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir