Kategoriler
Genel

Instagram Hikaye İndir

Instagram hikaye indirme başkasının story hikayesini telefonunuza indirip kaydetmenizi sağlar. Bunun için instagram hikaye indirme siteleri konusunda açıklayıcı bir makale oluşturduk. Milyonlaca kullanıcı olan instagramda hikayalerini takip ettiğiniz ve beğendiğiniz kullanıcıların instagram hikayelerini telefona ya da PC’ye Stories Watch sitesiyle kolayca indirebilirsiniz.

Başkasının instagram hikayesini telefona indirmek aslında oldukça kolay. Bunu bilgisayardan instagram hesabınıza giriş yapmadan yani şifresiz gerçekleştirebilirsiniz. Instagram story indirmek için en hızlı ve basit yöntemi şimdi sizlerle paylaşıyoruz.

Instagram Hikaye (Story) İndirme Nasıl Yapılır?

  • Öncelikle https://www.storieswatch.com adresine telefonunuzdan ya da PC’den giriş yapın. Ya da şuan tıklayabilirsiniz.
  • Açılan sayfanın ortasındaki arama çubuğuna instagram hikayesini indirmek istediğiniz kullanıcının ismini yazıp entera ya da kutunun sağında bulunan arama simgesine dokunun.

  • Arama sonuçları ekranında yer alan kullanıcılarından story indirmek istediğiniz instagram profilini seçin.
  • Kişinin profiline girdikten sonra indirmek istediğiniz hikayenin sağ alt kısmındaki Download (İndir) butonuna tıklayarak cihazınıza kaydedin.

Stories Watch sayesinde telefonunuza bir uygulama yüklemeden hızlıca istediğiniz instagram story ve hikayeyi ücretsiz bir şekilde indirebilirsiniz. İndirdiğiniz hikayeleri kendi story akışınızda tekrardan paylaşabilirsiniz. Unutmayınki başkasının hikayesini indirme ve story indirme aksiyonları için bu siteyi gönül rahatlığı ile kullanabilirsiniz.

 

“Instagram Hikaye İndir” için bir yanıt

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir