Kategoriler
Genel

Instagram Hikaye (Story) SS Alınca Bildirim Gidiyor Mu?

Instagram hikaye (story) ss alınca bildirim gidiyor mu sorusu her instagram kullanıcısı ve hikaye izleyicisi tarafından merak ediliyor. Gizlice izlenen Instagram hikayeleri karşı tarafın haberi olmaması için yapılıyor ancak siz hikaye izlerken ekran görüntüsü yani screenshot (SS) alırsanız karşı tarafa bildirim gidiyor.

Bu durumu yaşamak istemeyen kullanıcılar gizli hikaye izlemek için bazı araç ve uygulamaları kullanıyorlar. Yakınlarınızın sevdiklerinizin ya da sevgililerinizin hikayelerini (story) izlerken daha dikkatli olabilirsiniz. Eğer onların haberi olmasın istiyorsanız ve hikaye izlerken görünmemek için ekran görüntüsü SS almamak daha iyi olabilir.

Instagram bu politikasında ilerleyen günlerde bir değişim yaparsa yine sizinle paylaşacağız. Instagram hikayelerini izlerken video ya da fotoğraf olarak kaydetmek için şifre gerektirmeyen araçlar kullanın. Ekran görüntüsü almayın.

Karşı taraftaki instagram kullanıcısının onun hikayesini izlediğinizi ve ekran görüntüsü ss aldığınızı bilmesini isterseniz tabiki bunu yapabilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir