Kategoriler
Genel

CNN Türk ve Kurtlar Vadisi Pusu Uygulamaları Turkcell Android Marketinde

Bir süredir Android Market’te yerini almış olan 2 önemli yerel uygulama Turkcell’in Android Uygulama Marketinde de yerini aldı. Bu iki uygulama CNN Türk Android uygulaması ve ülkemizde uzun yıllardır yayında olan Kurtlar Vadisi Pusu dizisinin Android uygulaması. Android Market daha yeni sayıyabilecek bir zamanda Türkiye’deki Android kullanıcılarına açıldığı için bir çok Android kullanıcısı ne yazıkki Android Marketi kullanamıyor. Android Market’i yüklemek ROM güncellemesi dışında normal yollarla yapılamıyor ne yazıkki. Turkcell Android Marketi, hem tüm Android Kullanıcılarına açık olması hemde bu markette gezinmenin ve uygulama indirmenin tamami ile ücretsiz olması nedeni ile tercih edilebilir bir Android Market’i.

Bu iki uygulama hakkında incelemelerimizi sizinle paylaşacağız.  Öncelikle Turkcell’in Android Market uygulaması olan Turkcell Uygulamalar‘ı  ücretsiz olarak  http://wap.uygulamadukkani.com/  sitesinden ya da Uygulama yazıp 2580‘e göndererek gelen bağlantı adresinden yükleyebilirsiniz.

 

CNN Türk Android Uygulaması

CNN Türk Android uygulamasında Güncel haberler, Hava durumu, Video/Fotoğraf galerileri ve Finans bilgilerine erişmek mümkün. Uygulamanın yavaşlık ve bazı video’ların oynatılamaması gibi bazı sorunları olsa da Android için geliştirilen ilk medya uygulamalarından olması önemli. Uygulamayı ücretsiz olarak indirmek için 5145 yazıp 2850’e gönderin.

 

Kurtlar Vadisi Pusu

Yazımızın başında da belirttiğimiz gibi Kurtlar Vadisi Pusu dizisi uzun yıllar izlenme rekorları kıran bir dizi. Eğer bir Kurtlar Vadisi fanatiği iseniz, dizinin tüm geçmiş sezonlarını ve de kaçırdığınız bölümlerini bu uygulama ile izleyebilirsiniz. Yalnız eğer mobil internet paketiniz yoksa bu uygulama ile yapılacak mobil internet trafiği ay sonu yüksek bir fatura şoku yaşatarak sizi üzebilir bu nedenle mutlaka operatörünüzden bir mobil internet paketi almalısınız. Uygulamayı ücretsiz olarak indirmek için 4229 yazıp 2850’e gönderin.

Sağlıcakla Kalın…

 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir