Kategoriler
Genel

Amazon Android Markette Günün Ücretsiz Uygulaması : Fruit Ninja Puss in Boots

Bildiğiniz gibi Amazon Android App Store, her gün bir ücretli Android uygulamasını ücretsiz olarak kullanıcılarına sunuyor. Biz de hergün değil ama beğendiğimiz uygulamalar olduğu zaman sizinle bu uygulamaları paylaşmaya çalışıyoruz. Aslında ülkemizde kullanılamayan Amazon market’i nasıl kullanabileceğinizi daha önce bu yazımızda anlatmıştık. Bugün de  Android kullanıcılarının çok beğeneceğine  inandığımız ve Amazon Android Market’e özel olan uygulamayı sizinle paylaşacağız : Fruit Ninja: Puss in Boots! Yanlızca bugün ücretsiz olduğu için (normal fiyatı 0.99$) acele edin 🙂 Bugün mutlaka yükleyin uygulamayı!

Fruit Ninja  uygulaması android ve iPhone kullanıcılarının çok sevdiği oyunların başında geliyor. Amazon sağolsun bugün ücretsiz yaptı uygulamayı ve ilk defa Android kullanıcıları ile Amazon Market’te buluştu bu uygulama. Oyunun temelde bildiğimiz Fruit Ninja oyunu ile aynı fakat bazı yeni bölümler ve özellikler gelmiş. Örneğin Desperado ve Bandito isimli iki farklı modda oyunu oynayabiliyorsunuz. Grafik olarak daha iyileştirilmiş uygulamada skorlarınızı gönderebiliyor ve bu oyunu oynayan diğer oyuncular ile yarışabiliyorsunuz.

Gördüğünüz gibi oyun gerçtekten harika! Yazımızın başında da belirttiğimiz gibi Amazon Android Market normalde ülkemizde kullanılamıyor fakat nasıl kullanılabileceğine ilişkin sizlerle daha önce paylaştığımız bu yazımıza mutlaka göz atın. Tüm adımları yerine getirmelisiniz, kolay bir işlem değil fakat tüm işlemleri tamamlarsanız sizde Amazon marketin nimetlerinden faydalanabilirsiniz.
Vakit kaybetmeden  siz de yükleyin!
Sağlıcakla Kalın…

“Amazon Android Markette Günün Ücretsiz Uygulaması : Fruit Ninja Puss in Boots” için bir yanıt

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir