Kategoriler
Genel

Battery Dr Saver Task Killer ile Telefonunuzun Pil Ömrünü Uzatın

Android telefonlarda pil ömrünü uzatabilmeniz için Android Telefonunuzun Pil Performansını Artırmak İçin İpuçları başlıklı yazımızda birtakım tavsiyelerde bulunmuştuk. Bu yazımızda android telefonunuzun pil ömrünü uzatabilmeniz, şarj durumunu görebilmeniz için oldukça kullanışlı bir uygulama olan Battery Dr Saver Task Killer‘ı inceleyeceğiz.

Battery Dr Saver Task Killer uygulamasında alt bölümde 4 kategori göreceksiniz.

1. Battery Info

Bu kategoride telefonun şarj doluluk oranını, konuşma ve internette gezinme zamanı gibi bilgileri görebilirsiniz.

2. Charge

Bu kategoride telefonun şarjı %20 veya altı oranında ise hızlı şarj edebilirsiniz. Şarj tamamlandığında uygulama size haber verecektir.

3. Settings

Bu kategoride telefonunuzun özellikleri için kısayollar eklenmiş. Wi-Fi açma-kapama, ekran zaman aşımı, zil sesi değiştirme gibi en sık kullanılan ayarları bu sayfada bulabilirsiniz.

4. Tasks

Bu kategoride ise o an çalışan uygulamaları görüp sonlandırabilirsiniz. İstediğiniz uygulamaları seçerek ya da tüm uygulamaları tek seferde sonlandırabilirsiniz. Turkcell T20 kullananlar telefonlarında ön yüklü olarak gelen TaskKiller’ı bilirler, onda uygulama seçme şansınız mevcut değil. Bütün uygulamaları tek dokunuşla kapatıyorsunuz. Bunda ise uygulamaları seçerek kapatma şansına sahipsiniz.

Battery Dr Saver Task Killer ile çok sık kullanacağınızı düşündüğümüz birçok özelliğe tek yerden erişebilir, şarj durumunu görebilir, açık uygulamaları kapatarak telefonunuzun daha performanslı, pil ömrünün uzamasını sağlayabilirsiniz.

Uygulamayı Android Marketten aşağıdaki linki ya da QR Code’u kullanabilirsiniz.

https://market.android.com/details?id=net.lepeng.batterydoctor&feature=more_from_developer#?t=W251bGwsMSwxLDEwMiwibmV0LmxlcGVuZy5iYXR0ZXJ5ZG9jdG9yIl0.

qrcode

Sağlıcakla kalın 🙂

“Battery Dr Saver Task Killer ile Telefonunuzun Pil Ömrünü Uzatın” için 5 yanıt

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir