Kategoriler
Genel

TT175 Uygulama Menü Sırası Değiştirme

TT175 ile ilgili sizlere yardımcı olmaya ve ipuçlarını paylaşmaya devam ediyoruz. TT175 ile ana uygulamalar menüsünde uygulamaları taşımanız şuan için mümkün değil ancak sıralamasını değiştirebilirsiniz. Uygulama sırasını ana ekrandaki panellere taşıyarak değiştirebilirsiniz.

Orta kısımdaki tuşa basarak tüm uygulamaları görüntüleyebilir aynı zamanda ana panele taşımak istediğiniz uygulamayı üzerine uzun süre basılı tutarak taşıyıp istediğiniz konuma sürükleyebilirsiniz.

TT175 Uygulama Sırası Değiştirme Nasıl Yapılır?

  • Ana ekran üzerinde parmağınızı basılı tutarak Launher ekranını açınız.
  • Launcher ekranındaki Ayarlar seçeneğine tıklayın.

TT175 Uygulama Sıralama 1

  • Ayarlar menüsünde yer alan Uygulama Ekranı Ayarları kategorisi altındaki Sıralama Modu seçeneğine tıklayın.

TT175 Uygulama Sıralama 2

  • Açılan ekranda dilediğiniz sıralama modunu seçin. Alfabetik, Yüklenme Tarihi ve Kullanım Sıklığına göre uygulamaların sıralamasını değiştirebilirsiniz.

TT175 Uygulama Sıralama 3

 

“TT175 Uygulama Menü Sırası Değiştirme” için 66 yanıt

merhaba geçen hafta bu telefonu aldım fiyatına göre çok iyi bi telefon ancak batarya sorunu var çok çabuk bitiyor % 100 dolu olsa bile şarjdan fişini çektiğinizde 15 dak sona şarjı kendiliğinden hiçbirşey kullanmadan % 90a kadariniyor ama çok hızlı bi telefon ve donma kasma yapmadı hiç bugüne kadar, daha önce LG G3 kullandım bir sene kadar G3teki birçok özellik maalesef bu telefonda yok hatta pil göstergesi bile yok uygulama indirip o şekilde görebilirsiniz,parmak izi kullanımıda sorunlu ne yaptımsa parmak iziyle telefon kilidini yani ekran kilidin açamıyorum, parmak izini alıyor amaekranı karartıp açmak stedğimde parmak izi ckmıyor yanı işe yaramaz bi uygulama dıyeblrim, bunların haricinde fiyatıda uygun olduğu için diğer yönlerinden eksik sayılmaz ama hızlı bir telefon bakalım 6,0 güncellemesi gelecekmi

Merhabalar,

Lansmanda TT175’e Android 6.0 Marshmallow güncellemesi geleceği söylenmişti.

merhaba TT 175 telefonum normal olarak çalışıyor fakat telefonumun tuş kilidini kapadığımda ve belli bir sure sonra kullanmak için elime aldığımda telefon kapanmış oluyor.teknik servise yolladım yazılım güncellendi ama sıkıntı sürüyor tekrar yolladım servise bu seferde hata bulunmadi diye geri yolladılar cihazı ne yapmam gerekir alalı 20 gün olmadı…tavsiyesi olan varmı?

mrb bircok defa yasaim hatta biraz once cihazi sarjdan aldi yuzde 93 teydi cebme koydum 5dk sonra bktim kpanmis actim ve 10 dk sonra yine kapanmis suan tel acik yarim saatir kapanmdi belli olmuyor

tt175 alalı 1 ay olmadı kulaklığı takıyorum hiç bir şey açmadan tiz bir ses geliyor müziği kısık sesle dinlediğim de bu ses devam ediyor ve kulaklık ile konuşmaya ilk başladığımda normaldi sonra konuşma yerine garip sesler geliyor kulaklığı çıkardığımda karşıdan gelen aramanın sesi normalleşiyor ne yapmam gerekiyor. Telefonu tuş kilidi ile kapatıyorum sonra açmaya çalışıyorum açılmıyor kapatmış oluyor bu sorun nasıl giderilecek böyle 🙁

Merhaba Yasemin Hanım,

Yaşadığınız sorun yazılım güncellemesi ile giderilecek gibi görünüyor. Telefonunuzun Ayarlar-Telefon Hakkında- Güncelleme bölümünden TT175 ile ilgili güncel yazılım sürümünü kontrol etmeye devam edin. Yakında bir güncelleme çıkarılması bekleniyor.
Karşılaştığınız farklı problemler varsa yardımcı olmak isteriz.

kapanma sorunu bendede mevcut tuş kilidi ile kilitleyince belli bir süre sonra kapanıyor ayrıca sarj problemide mevcut teknik servise bugun 3. kez yolladım cihazı ama umudum yok

Telefon normal kullanırken birden kapanıyor açılması için bekliyorum. Açıldığında Android başlatılıyor… yazıyor tuş kilidinde iken sık sık kapanıyor servise mi göndereyim yardımcı olursanız sevinirim.

Benim telefonda da aynı sıkıntı yeni başladı şarjı çok çabuk bitiyor %100 yazıyor kısa süre de şarj bitiyor.

Merhaba tt175 te play store dolaşırken 1 dakki icinde play store durdu diyip cikiyor andiroit 6 guncellemesi geldiginde duzelir mi?

Artı şarj cok cabuk bitiyor.

Merhaba Ramazan Bey,

Sorun telefonu aldığınız günden beri varsa ve devam ediyorsa teknik servise götürmenizi öneriyoruz. Ancak farklo Google play Store hesapları yüzünden ya da internet bağlantınızla ilgili bir sorun olabilir. Hiç Google Play Store üzerinden uygulama indirme yapabildiniz mi?

Merhaba parmak izi özelligini aktif etmek istiyorum parmak izi ekleye basıyorum parmagımı koyuyorum ama bir sey degismiyor bir defa parmak izini okudu daha sonra baska parmak izi ekliyemedim(sarj dolu iken yaptım)

Merhaba Ahmet Bey,

Parmak izi tanımladıysanız ekran kilidi yöntemi seçmeniz gerekiyor. Eğer hiç tanım yapamadıysanız yukarıda anlattığımız adımları takip etmelisiniz.

İyi gunler, ben ana ekran degilde uygulama ekraninda duzenlemeler yapmak istiyorum, klasor olusturma veya istedigim uygulamayi istedigim yere koyabileyim. Bilen varsa yardimci olabilir mi

Merhaba Rıdvan Bey,

Uygulama ekranında bu tip düzenlemeleri yapamıyorsunuz. Sadece Ana Ekranda yapabiliyorsunuz.

Her seyi yaptım ama parmagızı koyun diyo koyuyorum hic bir sey olmuyor parmagımı gormuyor

Merhaba Ahmet Bey,

Parmağınızı farklı pozisyonlarda arka kısımdaki parmak izi sensörüne yerleştirip dokunup geri kaldırmalısınız. Bu işlemi sürekli yaparak orta kısımdaki alanın %100’e kadar tamamlanmasını sağlamalısınız. Sürekli dokunup orta alandaki yer dolduktan sonra parmak iziniz tanımlanmış olacaktır. Bir problem yaşarsanız bize dnüş sağlayabilirsiniz.

bende aldım gri renginden koyu.pil dışında gayet iyi.hiç bir sorun çıkarmadı.kulaklık takınca tizler baslar ve konuşmada gayet ev telefonu netliğinde ses.ama bu cihaza play stode türk telekomun online hizmet uygulaması nedense yüklenmedi. ben dışardeykende kaç dakkam kaldığını görmek isterim ev telefonumun çünkü wirefone kullanıyorum.dışarda ev telefonu haklarımı göremiyorum.yoksa sorun yok.tek işte pil. ama android m ile düzeleceği söyleniyor.bakalım görecez

Merhaba Erhan Bey,

Yakında bir güncelleme gelirse bahsettiğiniz sorun çözülecektir. Ayrıca cihaza tahmini olarak Mayıs- Haziran gibi Android 6.0 marshmallow güncellemesi gelecektir. Sitemizde sesteki tizlik sorununun nasıl çözüleceğini yazmıştık o sayfadan yardım alabilirsiniz.

Merhaba Furkan Bey,

Bütçenize en uygun piyasada bulunan telefon TT175 kesinlikle gönül rahatlığı ile alabilirsiniz.

Hoparlorden muzik dinlemek istedigimde sesi hem disa hem hoparlore veriyor sesin disari ciasindan rahatsiz oluyorum lutfen yardci olurmusnuz

Merhaba İlhan Bey,

Kulaklığın ya da hoparlörün girişinde temas problemi olabilir, farklı bir kulaklık ya da hoparlör ile deneyebilir misiniz?

Yeni guncelleme geldi ve guncelledim nedense telefonla ilgilenmiyim hemen kapaniyo sikinti nedir

Dun guncelleme yaptiğimdan beri telefonum surekli kapanip aciliyor ellemedigim halde ne yapmam gerekiyor ?

Ben bu telefondan da ureten firmadanda sikayetci olcam sesi bes para etmez bazen karsiya cok az ses gider kamera acinca ilk on kamera acilir mal gibi cihaz allah belasini versin guncelleme sonrasinda telefon surekli kapaniyor sabahatandir yuz kere kapandi duzelmenin yolu yordami yokmu bu muhendisler mal mi bu kadar insani magdur ettiler yazilar olsun helal nasin o para

Herkese merhaba, sanıyorum benim sorunumu yaşayan birçok insan var şu anda. Bugün yazılık güncellemesi geldi. yükleme yaptıktan sonra ki bu güncellemeyi yapalı daha 1 saat oldu her 3dk da bir telefon kapanmaya başladı. Bu nasıl bir güncellemedir ve buna nasıl bir çözüm bulacağız? Yardımcı olacak arkadaşa şimdiden teşekkür ediyorum.

ilave yapayım. ekran karartmayı kaldırınca telefon kapanmaz oldu ama sinir bozucu bir şekilde sürekli ekran görüyorum. bunun yanında android store da acılmaz oldu

Selam bu gün bana bi güncrlleme geldi yaptım ondan sonra telefon kendiliginden açılıp kapanıyor

Gelen güncellemeyi uygulamayın. Bir sorun oluşmuş. Çözülmesi bekleniyor herkes tarafından.

Sabah guncelleme yaptim bir sorun yok degisiklikte yok sadece ttnet bulut yuklu baska bise yok

Ekran kilidini iptal edin, o zaman kapanmıyor. ama ekran kilidini manuel yada otomatik kullanmaya başladığınız anda kapanmalar devam ediyor.

Can bey.yazılımla gelen bu kapanma arızası nedir.konuyla ilgilisiniz anladığım kadarıyla..dün gece güncelleme geldi yükledim ve durmadan kapanıyor.telofonu kullanırken bir sorun yok ama elimizden bırakınca kapanıyor 3 dkk da bir.

Merhaba Halis Bey,

Yazılımda bazı sıkıntılar oluşmuş, gelecek fix yazılımı beklemekte fayda var.

Can bey, o yazılım gelene kadar kanser oluruz. Teleservice yetkili servis. Ama onlarda teslimatın 2 gün süreceğini söylüyorlar. Verileri kaybetmekte cabası… :(((

Can bey bizi aydinlatin yetkililerin bu durumdan haberleri varmi varsa ne yapacaklar telefonu servisemi gonderelim napalim yani bilginverin acik bir sekilde lutfen tskler ilginize

can bey heralde yukarıda anlatılanları gördünüz. güncellemeden sonra yaşanılan sıkıntılar ve özellikle de batarya sıkıntısı. pili çok çabuk bitiyor. %100 pil gücündeyken ufak bir telefonu kurcaladığınızda hemen %93 iniyor. ve bu aralık çeşitlilik gösteriyor. sanki bataryanın içinde boşluklar varmış gibi. bu sorun genel bir sorun mu? diğer telefonlarda damı böyle? li-lion batarya kullanılıyor ve 3000 mAh gücünde bir telefon. batarya ile ilgili ne yapmamız lazım. senkronizasyon yada başka bir şeymi? yada teknik servislemi bu işi halletmemiz lazım bunu açıklarsanız. birde en son güncellemeden sonra telefon kapanıp açılıyor ya telefonu fabrika ayarlarına getirsek bu kapanıp açılma son bulur mu? teşekkürler.

Merhaba Mehmet Bey,

Batarya ile ilgili olarak kalibrasyon yapılabilir. İçinizin rahat etmesini isterseniz servise götürmek mantıklı ancak telefonlar uzun süre serviste kalabiliyor. Fabrika ayarlarına döndürmek çözüm olmuyor malesef biraz beklerseniz bunu düzeltecek bir yama çıkacaktır.

Merhaba Can bey.Ben Trabzondayım.Trabzon gibi şehirde telekomun servisi yok.Üzülmemek elde değil.

Güncelleme sonrası tuş kilidini kapatırsanız telefon kendini yeniden başlatıyor ve hala yeni bir güncelleme yayınlanmış değil. Bari güncelleme paketlerini yayınlasalar da eski sürüme geri dönsek. Hem fix güncellemesi yayınlamayıp hem de versiyon paketlerini yayınlamamak büyük ayıp. Bu sorun çözülmezse Türk Telekom sınıfta kalacak ve bir daha hiçbir cihazına itibar edilmeyecek demektir. Hangi çağda yaşıyoruz? Kaç gün oldu hala yeni güncelleme yayınlayamamak da ne demek?

telefon güncellemesi geldikten sonra telefonum sapıttı. 3 dk da bir açılıp kapanıyor. Ayrıca bataryasının bu şekilde bozulacağını düşünüyorum. Hard reset yaptım fabrika ayarrlarına döndürdüm ama yine değişen bir şey. Buna çok acil bir çözüm bulunması gerekiyor. Yaklaşık 2 haftadır telefonu bu şekilde kullanıyorum

Allah rizasi icin lafi gevelemeden su tt175 zikkiminin kapanma sorunu NE ZAMAN cozulecek bunu bilmek istiyorum az once gorusme sirasinda kapandi

Can bey gercekten cok iyi ilgileniyorsunuz ama bendede tt175 var bendede parmak izi ve acilip kapanma sorunu var yeni yazilimda duzelir insallah

31 Mart 2016 tarihinin üzerinden Neredeyse 1 ay geçti benim sorunum hala devam etmektedir. Telefonumu servise göndermedim. gelecek olan güncellemeyi bekliyorum. güncelleme gelse de kurtulsak diye düşünüyorum. güncelleme ne zaman gelecek Bilginiz varmı. Can Bey sizin bu konuda fikriniz var mı lütfen bir yetkili bilgi versin artık başıboş bırakıldık. Bu yapılan Yazıktır Günahtır.

Merhaba Mehmet Bey,

Servise vermeniz daha sağlıklı olacaktır. Servise vermeden önce verilerinizi yedeklerseniz hiç bir sıkıntı yaşamadan cihazı kullanmaya devam edebilirsiniz.

Telefonima sifre koydum bidahada kaldiramadim nasil kaldiramadim reset disinda nasil kaldirabilirimm

Merhaba Orhan Bey,

Hard reset dışında kaldırma yöntemi malesef bulunmuyor.

TT175 yilbaşindan birgün sonra aldim iyi telefon güzel telefon perfonmansi çok iyi fiyati da uygun ama batarya konusunda kötü hizli telefon takinti hiç yok parmak izi okuyucuya nemli parmak ile sürünce yanit vermiyor TT175 in on kamerasi yüzümü görünce ekrani kendi kendine açiliyor ön ve arka kamerasi güzel ama gece flaşh ile çekim yapince bozuo birde TT175 in höparlosu biraz kötü birde andorid 6.0 kisa bir süre içinde gelse daha iyi olacak

Surekli kapaniyor servisegitti geldi guncelleme yapmislar sorun yok yazmislar ama telefon cildirtti.

Dünden beri telefonda “TT Launcher durdu.” hatası verip duruyor. Telefonu kullanmak imkansız. Bunun bir çözümü var mı?

Merhaba cihazim tt175 kapatip actigimda ana ekrana ekledigim uygulamalar yan sayfaya kayiyor lutfen yardimci olun…

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir