Kategoriler
Genel

Türk Telekom Honor 7 Ön Yüklü Uygulamalar

Huawei’nin dünyada oldukça fazla satılan telefonu Honor 7 Türkiye’ye Türk Telekom Honor 7 markasıyla giriş yaptı. Sadece Türk Telekom mağazalarında satışa çıkan cihaz peşin 1.799 TL’ye Türk Telekom müşterilerine ise peşin fiyatına 1.299 TL’den satışa sunuluyor.

Türk Telekom Honor 7 özelleştirilmiş duvar kağıdı ve ekran düzeniyle birlikte geliyor. Aynı zamanda cihazı satın alanlar Türk Telekom markalı mobil uygulamalara da sahip oluyor. Bu mobil uygulamalar istenirse telefondan silinip kaldırılabiliyor. Türk Telekom Honor 7’de ön yüklü olarak gelen mobil uygulamalar müzik, oyun, spor, teknoloji, televizyon gibi kategorilerde içerik sunuyor.

Türk Telekom Honor 7

Türk Telekom Honor 7’de Ön Yüklü Mobil Uygulamalar

Türk Telekom Online İşlemler Mobil: Türk Telekom mobil hat sahiplerinin internet dakika ve SMS kullanımlarını görebileceği ve fatura ödemelerini yapabileceği bir mobil uygulama Honor 7’de hali hazırda yüklü geliyor.

TTNET Müzik: Türkiye’nin en büyük dijital müzik platformu TTNET Müzik uygulaması Honor 7’de ön yüklü geliyor. Ücretsiz üye olup aylık 1.000 adet sınırsız şarkı dinlemeyi sağlayan TTNET Müzik uygulamasıyla Türkçe müzik ve albümlere herksten önce erişip dinleyebilirsiniz. TTNET Müzik Premium hesabı ise aylık 4.99 TL’ye satın alarak sınırsız şarkı dinleme, MP3 indirme, Çevrimdışı şarkı dinleme ve HD kalitede müzik dinleme keyfini yaşayabilirsiniz.

Tivibu Spor: Tivibu Spor uygulamasında Spor Toto Süper Lig, Şampiyonlar Ligi ve UEFA Avrupa ligi ile ilgili en son haberler, canlı maç anlatımları ve gol görüntülerini izleyebilirsiniz. LIG yazıp 9040’a mesaj atarak aylık 4 TL’ye servise abone olabilirsiniz.

Tivibu Mobil: Tivibu mobil uygulamasında mobil akıllı telefonlarınızdan Tivibu keyfini sürebilirsiniz. Canlı televizyon yayılarını izleyip seç-izle fimleri ve kaçırdığınız dizileri Tivibu mobil uygulamasından izleyebilirsiniz.

Türk Telekom Oyun: Türk Telekom Oyun Market uygulaması size Android işletim sistemi için binlerce ücretsiz oyun sunar. Türk telekom oyun market uygulamasında birbirinden farklı kategorilerde en yeni ücretsiz ve ya ücretli Android oyunları indirebilirsiniz. OYUN yazıp 9666’ya göndererek aylık 4 adet bedava oyun indirme hakına sahip olabilirsiniz.

Türk Telekom Mobil Dergi: Türk Telekom mobil dergi Honor 7 ile ücretsiz telefonunuza yüklü geliyor. Mobil Dergi uygulaması ile en son mobil teknoloji haberlerine, ipuçlarına ve uygulama önerilerine ulaşabiliyorsunuz. Elektronik derginiz ile tamamen ücretsiz olarak teknolojik gelişmelerden haberdar olabilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir