Kategoriler
Genel

Türk Telekom Honor 7 Parmak İzi Ayarları

Türk Telekom Honor 7 18 Mart’ta Türkiye’de sadece Türk Telekom mağazalarında satılacak şekilde duyuruldu. Dünya’da Huawei Honor 7 markası ile satılan cihaz Türk Telekom müşterilerine 1799 TL yerine 1299 TL peşin fiyata sunuluyor. Türk Telekom Honor 7 birçok yenilikçi özelliği ve güçlü donanımı ile dikkat çekiyor.

Honor 7 3 GB RAM ve 16 GB dahili hafızaya sahip, ayrıca 20 MP arka 8 MP ön kamerası var. Türk Telekom Honor 7‘nin en önemli özelliklerinden birisi de parmak izi tanıma özelliğidir. Telefonun arka kısmında kameranın hemen altında bulunan sensör parmak izinizi tanıyarak telefonun kilidi açmanızı sağlıyor. Bunun dışında parmak izi okuma sensörüyle birçok faydalı fonksiyonu yerine getirebiliyorsunuz. Türk Telekom Honor 7 ile telefonunuzu kilitleyip kilidi nasıl açacağınızı ve parmak izinizi telefona nasıl ekleyip kaydedeceğinizi göstereceğiz. Türk Telekom Honor 7’ye parmak izi kaydetmek için aşağıdaki resimli anlatım adımlarını izlemeniz yeterli.

Türk Telekom Honor 7’ye Parmak İzi Nasıl Eklenir Kaldırılır?

  • Telefonunuzun Ayarlar menüsüne giriniz.
  • Gizlilik ve güvenlik bölümünden Parmak izi ID‘si seçeneğine tıklayın.

Türk Telekom Honor 7 Parmak İzi Ayarları 1

  • Parmak izi ID’si ekranından Parmak izi yönetimi (parmak izi işlevlerini yönet ve ayarla) bölümüne dokunun.

Türk Telekom Honor 7 Parmak İzi Ayarları 2

  • Türk Telekom Honor 7’ye parmak izi eklemek ve telefonunuzu parmak izi sensörü yardımıyla açmak için PIN ya da Şifre belirlemeniz gerekiyor bu ekranda istediğiniz giriş kodunu belirleyin.

Türk Telekom Honor 7 Parmak İzi Ayarları 3

  • Şifrenizi belirledikten sonra gelen ekranda parmak izi kaydet tuşuna tamam diyerek parmağınızı arka kısımdaki parmak izi sensörünün bulunduğu alana yerleştirin.

Türk Telekom Honor 7 Parmak İzi Ayarları 4

  • Parmağınızı arka kısımda değişik yanlarını sensöre dokundurup geri çekin. Telefonun ekranında bulunan parmak izi görselinin içinin tamamen kırmızı ile dolmasını sağlayana kadar parmağınızın değişik alanlarını Honor 7’nin arka kapağında bulunan parmak izi okuma sensörüne basın. Hissettiğiniz her titreşimde parmağınızı kaldırın ve sensöre karşı farklı yere dokunun.

Türk Telekom Honor 7 Parmak İzi Ayarları 5

  • Ekrandaki parmak izi görseli yüzde yüz dolu hale geldikten sonra sağ alt kısımdaki butona basıp parmak izinizi kaydedin.

Türk Telekom Honor 7 Parmak İzi Ayarları 6

  • Sonrasında teledonunuzun sağ kısmında bulunan tuş kilidini kapatın ve parmağınızı arka kısma dokundurup parmak izinizle Türk Telekom Honor 7’yi açın.

“Türk Telekom Honor 7 Parmak İzi Ayarları” için 11 yanıt

Merhaba;

Türk telekom mağazasından aldım telefonu 3 aydır sorunsuz kullanıyordum dün ne olduysa parmak izi okumamakta başladı ve ayarlar menüsünde parmak izi ayarları yok o bölüm silinmiş gitmiş yok hiç bi yerde yok ??? Nasıl düzeliriz bilginiz varmı ?

Merhabalar,

Parmak izi ile açmayı iptal etmiş olabilir misiniz?

Telefonun güvenlik ayarlarından ekran şifresini kaldırdığınız için parmak izi devre dışı kalır.. önce yeniden kilit ekranı şifreleme işlemini aktif edin tekrar ayarlara girip kontrol edin parmak izi ayarı geri gelecektir..

Benimde Honor 7 telefonumda parmak izi özelliği nedensizce ayarlardan vs devredışı oldu.Nedenini biliyormusunuz

Kilit açma sifremi unuttum parmak izi yerine kullanabilecegim şifre yel kapandı açtım sifremi istedi yönlendirmeye uydum reset atayım dedım direk karsıma Ünlem isareti çıktı ve reset işlemi basarışı oldugun da verdigi yazı robot sytem now ama olmadı şifre kalkmadı admin acil yardım

Ekran kilidini nasıl kaldırılıyor yardım edebilir misiniz “yok” devre dışı bırakılmış kaldıramiyorum

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir