Kategoriler
Genel

Android için Güzel Bir Alışveriş Oyunu: Supermarket Mania® Journey

Android platformlarda oyun sektörü oldukça hızlı gelişiyor. Oyunlar sadece çocuklar değil yediden yetmişe birçok kullanıcı mobil cihazlarında oyunlarla eğlenceli vakit geçirip bunu bir sosyal statü olarak sosyal çevreleriyle paylaşıyorlar. Birçok kategoride yer alan milyonlarca oyun uygulama marketlerinde yer alıyor. Kullanıcılar bir günde saatlerini bu oyunlarla geçirip oynayabiliyorlar.

SuperMarket Mania Journey

Bugün sizlerle G5 Entertainment tarafından yayınlanan etkileyici bir free top play oyun olan Supermarket Mania® Journey tanıtıp inceleyeceğiz. Android işletim sistemi dışında iOS ve Kindle versiyonları da bulunan oyun efsane grafik görselleri içeriyor. Oyunun temelinde kullanıcılar alışveriş merkezi ve süper markette dolaşıp yönetim yapabiliyorlar. Yani koskoca market sizin kontrolünüzde satışları ürün dizilimlerini siz yapıyorsunuz. Oyun içindeki aksiyonlarınız ve kurguları gerçekleştirmek için uygulama içi satın alma yöntemi ile ilerleyebiliyorsunuz.

Oyunda toplamda 97’den fazla bölüm ve 6 adet oyun ayarı bulunuyor. Bunun yanında oyunun içindeki 10 farklı müşteri karakteri ile zorlu oyunun içinde mücadelenizi yaparak daha fazla ürün satmak için çalışın. Oyun uygulama marketinde aldığı tüm stabil güncellemeleri ücretsiz olarak kullanabileceksiniz. Onlarca farklı ürünü yaptığınız kampanyalarla satmaya çalışmak oyunun heyecanını artırıcı etkisi bulunmaktadır.

Sizin için oyunu oynarken ve incelerken karşımıza çıkan ve sizinde ilginizi çekeceğinizi düşündüğümüz ekran görüntülerini de paylaşmak isteriz.

Tinseltown‘da Nikki ve arkadaşlarıyla süper markete girin ve dolaşın hemen alışveriş yapmaya başlayan müşterileri karşılayın ve ürünlerinizi hızlıca satıp yüksek gelirler elde etmeye çalışın bunun için dikkat çekici öğeleri kullanın.

SuperMarket Mania Journey 1Oyunda sürükleyici bir şekilde yer alan yüze yakın seviye ile hiç ara vermeden ve kopmadan oyun keyfini yaşayın.

SuperMarket Mania Journey 2Gelirleri artırmak için alet ve cihazları upgrade edin.

SuperMarket Mania Journey 3Mağazanızı temiz tutun ve müşterilerin temiz bir ortamda alışveriş yapmalarını sağlayın.

SuperMarket Mania Journey 4Artılar:

  • Oyun hoş tasarımı ve etkileyici grafikleriyle diğer oyunlardan daha iyi.
  • Seviye sayısının yüze yakın olması sürükleyici ve aynı zamanda bitmek bilmeyen akıcılığa sahip bir oyun olmasını sağlıyor. Oyunun tutkunu olup kesinlikle vazgeçmeden saatlerce başından kalkmadan oynayabilirsiniz.
  • Telefonların modeline ve donanımsal özelliklerine göre Supermarket Mania® Journey oyunu oldukça hızlı çalışıyor.
  • Dünyadaki birçok ülkenin dil seçeneğini içermesi ve desteklemesi çok olumlu bir özellik örneğin İngilizce, Çince, Almanca, Fransızca, Japonca, İtalyanca, Korece, Rusça, İspanyolca, Portekizce gibi dilleri destekliyor.
  • Supermarket Mania® Journey çok sık güncelleme yaparak oyun ve kullanıcılar arasındaki etkileşimi sürdürüyor.

Eksiler:

  • Oyunun ingilizce dil desteği yeterli olsa da Türkçe dil desteğinin olması faydalı olacaktır.

Supermarket Mania® Journey oyununu Google Play Store‘dan telefonunuza yükleyebilirsiniz. Aşağıdaki butona tıklayarak indirin.

Play Store icon

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir