Kategoriler
Genel

Parmak İzi Kilidi Kırma Nasıl Yapılır? – Android

Telefonlarda parmak izi kilidi kırma en çok unutulan şifre ve kilit desenlerinden dolayı kullanıcıların başına gelen büyük sorunlar arasında yer alıyor. Kilidini açamadığımız parmak izi sensörü olan akıllı telefonumuzun yedek şifresini de bilmiyorsak başımıza belayı aldık demektir. Çoğu zaman parmak izi kilidi nasıl kırılı rdüye düşünüyoruz. Yakınlarımızın sevgilimizin eşimizin anne baba ya da kardeşimizin abimizin ablamızın telefon parmak izi kilidini kırmak istediğimizde bunun tek yolu parmağını parmak izi sensörüne dokundurmak.

Huawei Nova Parmak İzi Okuyucu Özelliği Var Mı

Günümüzdeki akıllı telefonların parmak izi tanıma sensörü cihazın modeline ve markasına göre değişiklik gösteriyor. Samsung marka telefonlarda parmak izi güç tuşuna entegre olarak cihazın ön yüzünde bulunurken, LG ve Huawei marka cihazlarda arka tarafta kameranın hemen altında konumlandırılıyor. Sony’nin bazı modellerinde ise parmak izi sensörü cihazın yan kısmında bulunuyor.

Eğer parmak izi yedek şifrenizi unuttuysanız ve kilidi kırmak istiyorsanız işiniz oldukça zor. Telefonunuzu sıfırlayıp tüm bilgilerinizi kaybetmeyi göze almalısınız. Parmak izini kıracak basit bir teknoloji henüz memkün değil. Parmak izi yüzünden telefonunuzu resetlemeniz gerekiyor ve bu rehber, fotoğraf, uygulama gibi onlarca dosyanızın tamamen kaybolacağı anlamına geliyor.

“Parmak İzi Kilidi Kırma Nasıl Yapılır? – Android” için 6 yanıt

parmak izi okuyucu telefon yapanlari Allah kahretsin onları bune ya saçma sapan şey bı bok yaptıklarını düşünüyor lar oysa kaç aileye bu şekilde zarar verdiklerini bilmiyorlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir