Kategoriler
Genel

General Mobile GM 5 ve GM 5 Plus Android 8.0 Güncellemesi

General Mobile GM5 ve GM5 Plus telefonlarına Android 8.0 yani O kod adlı işletim sistemi güncellemesi gelecek mi sorusu bir çok cihaz sahibi tarafından sorulmaya başlandı. Bu yazımızda bu ihtimali değerlendireceğiz.

General-mobile-GM-5-Plus

Bildiğiniz gibi General Mobile GM5 ve GM5 Plus geçtiğimiz yıl piyasaya çıkmıştı. Google’ın Android One desteğiyle birlikte Android 7.0 Nougat işletim sistemiyle müşterilerin karşısına çıkmıştı. Hatta bu yıl şubat ayında Android 7.1.1 güncellemesi de geldi. Kullanıcıların merak ettikleri geçtiğimiz aylarda geliştirici ön sürümü yayınlanan Android O kod adlı Android 8.0 işletim sistemi sürümünü alıp almayacağıydı.

Şuan için geliştirici ön sürümü General Mobile GM5 ve GM5 Plus için yüklenemiyor. Ancak sonrasında kararlı sürüm güncellemesi gelebilir diye düşünüyoruz.

Güncelleme: General Mobile GM5 Plus ve General Mobile GM 6 Android Oreo Güncellemesi alacağı açıklandı. Oreo kod adıyla yayınlanan Android 8.0 versiyonunu General Mobile telefonlarınıza yükleyebilmek için Ayarlar menüsünden Güncelleme sekmesini kontrol edin. Güncellemelerin cihazlara ulaşması OTA (Over The Air)  ile olacağından biraz zaman alabilir, farklı kullanıcılara farklı zamanlarda güncelleme bildirimi gidebilir.

“General Mobile GM 5 ve GM 5 Plus Android 8.0 Güncellemesi” için 37 yanıt

Ben Android o güncellemesi istiyorum telefonuma general mobile gm 5 plus boşuna mı verdim ben bu telefona 1.400tl Riva ediyorum

Merhaba Furkan Bey , 1199 ₺ olan telefona 1400 ₺ verdi iseniz , kazığı yemişsiniz . Geçmiş olsun .

emre sen o telefona 1200 verdisen sende kazık yemişsin ben 900 peşin paraya aldım sıfır

İbrahim
799 lira garantili sıfır.
800 verilir mi biraz araştır

Bir zahmet hem güncellemeleri en erken alcak diye aldık. Gelmiyecekse paraya yazık vallaha

Arkadaşlar bu telefon 2018 nisana kadar gelecek tüm güncellemeleri alacak. Bu arada çıkan oreo güncellemesini de en kısa sürede alacak, şüpheniz olmasın.

Cenerel Nobel gm5 buluş üreticileri yotup da reklamlarda efsaneymisgibin çıkışını tanıtıp parasını kazanıp arkasında durmak üreticiye yakışmaz güncelleme geldiğinde her zaman arkasındayız dedip sırt çevirmek yakışmaz general model alıcıları na sahip çıkmasının bizde başka markalara sahip çıkarız uzun lafın kısası 8.0.0 gunceleme yok deyip düşünürüz lafiyla general Mobil kullanıcısına unumsamamak diye bişey yok ya gelir yagelmes bu kadar saygılarımla general Mobil kullanıcısı

Gm 5 kullanicilarına işlemciden dolayı güncelleme gelmiyor olabilir sonuç itibari ile gm 4g ile aynı işlemci var

3 Mart oldu hâlâ güncelleme yok bu ne utanmazlık yahu, ondan sonra da yerli desteği beklerler. Terbiyesizler.

Ben de GM5 kullanicisiyim.yetkililerden biran önce 8.0surumunu güncellemesini bekliyorum.cok yavaş telefonum.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir