Kategoriler
Genel

Turkcell MaxiPLUS 5 İnceleme

Turkcell kendi markasıyla çıkarmış olduğu akıllı telefonlar ile birçok kişinin akıllı telefon dünyasına adım atmasına öncü olmayı başardı. Daha önce T10, T20 ve T11 isimli T serisi telefonlarını geliştiren Turkcell, kendi markasıyla çıkardığı akıllı telefonlara Turkcell MaxiPLUS 5 ile bir yenisini daha ekledi.

Serinin önceki telefonlarından T20’de üretici firma Huawei ile çalışılmıştı. Yeni telefon MaxiPLUS için ise ZTE ile çalışıldı. Yeni telefonda da önceki serilerdeki gibi Turkcell uygulamaları ve dahili NFC özelliği dikkat çekiyor. Turkcell uygulamaları önyüklü olarak değil Uygulama Paketleri adındaki bir uygulamanın altından indirilebilir şekilde sunulabilir. Mobil Sipariş ve Mobil Asistan gibi yeni uygulamalar da bunların arasında yer alacak.

Android 4.0.3 işletim sistemine sahip olan Turkcell MaxiPLUS 5′te 3.5 inç, 320 x 480 çözünürlüklü kapasitif dokunmatik ekran, 800 MHz Qualcomm MSM7225A işlemci, 512 MB RAM, 4 GB ROM, 32 GB’ye kadar destekli microSD kart yuvası, 802.11b/g/n Wi-Fi, Bluetooth 3.0, GPS gibi teknik özellikler bulunuyor.

Arka tarafında cihaza adını da vermiş olabilecek 5 megapiksel kamerası bulunan Turkcell MaxiPLUS 5, microSD kart ile 32 GB’a kadar yükseltebilen hafızaya sahip. 1400 mAh’lik kapasiteye sahip pili olan telefon, 4 saat kesintisiz konuşma imkanı sunuyor. Telefonda ön kamera ise bulunmuyor.

Cihaz, 3,5 inçlik hassas dokunmatik ekrana ve LCD IPS teknolojisi sayesinde daha parlak ve net ekran görüntüsüne sahip.

Cihazın teknik özelliklerini aşağıda toplu halde bulabilirsiniz.

Turkcell MaxiPLUS 5 Reklamı:

http://youtu.be/Bm87_gg7uS0

 

Techno-Labs.com / Turkcell MaxiPLUS5 İnceleme Videosu

http://youtu.be/9SkSJClURv8

 

Satış fiyatları, Turkcell kampanyası için daha detaylı bilgiye aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz.

http://www.turkcell.com.tr/bireysel/kampanyalar/Sayfalar/Turkcell-MaxiPlus5-Kampanyasi.aspx

Sağlıcakla kalın 🙂

“Turkcell MaxiPLUS 5 İnceleme” için 5 yanıt

telefondan kullanis olarak cok memnunum. fakat boyle modern akilli bir telefonda 3G olup goruntulu gorusmenin olmayisi ve videolari acarken flash desteginin bulunmamasi buyuk bir eksiklik
Benim sorunum goruntulu arama yapamayisim ve her videoyu acamayisimdir
Bundan onceki telefonum T20 ” idi ve skyfire yukleyip video acma sorunumu halletmistim ama maxiplus5 e yuklenmiyor 3.0 versiyonu bu ulkede kullanilamiyor diyor ve birsuru flash destekli web browser denedim fayda etmedi eger cozumu varsa bilgilendirin lutfen

merhabalar bana maxi plus 5 in pc suit i lazım android geliştirme yapıyorum ama apk yi kopyalamaktan yoruldum.

Merhaba Hasan Ali Bey,

Pc Suit Nokia telefonlar için kullanılan bir programdır. Telefonunuzu USB aracılığı ile bilgisayarınıza bağlayarak dosya alışverişi yapıp APK yükleyebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir