Kategoriler
Genel

Türk Telekom Honor 7 Görüntülü Konuşma

Türk Telekom’un eçtiğimiz günlerde lanse ettiği Android akıllı telefonu Honor 7 bildiğiniz gibi Huawei ile ortaklaşa yaptığı bir projeydi. Huawei Honor 7 Türkiye’de Türk Telekom Honor 7 markasıyla sadece Türk Telekom mağazalarında satışa çıkıyor. Cihazı satın almak için Turkcell ya da Vodafone hat sahibi olabilirsiniz. Telefonu kullanmak için SIM kartınız Turkcell ve Vodafone olabilir. Ancak bu durumda peşin satın almanız gerekiyor.

Türk Telekom Honor 7, Türk Telekom müşterilerine peşin satın alırken yaklaşık 500 TL indirim imkanı sunuyor. Günümüz internet teknolojilerinde 1 Nisan sonrası 4.5G LTE ile yüksek hızlara kavuşuyoruz. Kullanıcıların en çok ihtiyaç duydukları konulardan birisi ise Türk Telekom Honor 7 ile görüntülü konuşma yapılıp yapılmadığı. Görüntülü arama özelliği Samsung cihazlarda kendiliğinden gelirken diğer üretici cihazlarında ön kamera ve 3. parti mobil uygulamalar ve anlık mesajlaşma uygulamaları ile sağlanıyor.

Türk Telekom Honor 7 Görüntülü Konuşma

Türk Telekom Honor 7 ile Nasıl Görüntülü Görüşme Yapılır?

Türk Telekom Honor 7 ile görüntülü konuşma yapmak için. Whatsapp, Tango, Facebook Messenger, Viber, Skype, Line gibi mobil uygulamaları Google Play Store’dan indirmeniz gerekiyor. Uygulamaları indirdikten sonra hesabınıza giriş yapıp görüntülü arama yapmak istediğiniz kişide de aynı uygulama yüklüyse internet tarifeniz üzerinden 3G ya da 4.5G ile görüntülü konuşma yapabilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir