Kategoriler
Genel

Android Uygulama Gizleme ve Şifre Koyma Uygulaması

Android işletim sistemine sahip telefonlarda kullanıcılar diğer platformlara göre daha fazla kişiselleştirilebilir faydalar sağlayabiliyorlar. Android o noktada daha esnek ve bağımsız bir yapı kurmuş. Aslında günümüzde artan mobil uygulama sayısıyla birlikte bir çok sosyal medya servisi sayesinde insanlarla iletişim kurmaya başladık. Örneğin anlık mesajlaşma uygulamaları telefonumuzda birkaç farklı servis özelinde yüklü geliyor. Hal böyle olunca bireysel güvenlik ve gizlilik daha önemli bir yer alıyor.

Hexlock App

Android akıllı telefonunuzda daha önce uygulamalarınızı fotoğraflarınızı ya da bazı klasörleri gizleyip şifrelemek istemişsinizdir. Özellikle ebeveynler çocukların kullandıkları cep telefonu ya da tabletleri kontrol altına alıp daha kısıtlı zamanlarda çocuklarına kullandırmak isteyebiliyorlar. Siz de Android telefonumda uygulamaları nasıl gizlerim klasör ya da fotoğrafları kilitleyip kimsenin ulaşmasını engellerim diye düşünüyorsanız Hexlock uygulaması hemen size yardımcı olabilir.

Hexlock uygulaması ile telefonunuzdaki istediğiniz uygulamaya şifre koyabiliyorsunuz şifre koyduğunuz uygulamaya sizin dışınızda kimse giremiyor böylece kişisel güvenliğinizi ve gizliliğinizi en üst düzeye çıkartıp kötü niyetli kişilerden korumuş olyorsunuz. Aşağıda Hexlock uygulamasının nasıl kullanılacağını adım adım ne işe yaradığını anlatıyoruz.

Hexlock Uygulama Gizleme Şifre

Hexlock Uygulaması Nedir, Nasıl Kullanılır?

  • Anne Baba (Ebeveyn) kontrol özelliği ile mobil telefonunuzu ya da tabletinizi çocuklarınız ile rahatlıkla paylaşıp istemediğiniz oyunları oynamasını engelleyebilirsiniz. Ayrıca klasörlere koyacağınız şifre ile çocuklarınız gizli dosya fotoğraf ve dökümanlarınızı göremez.
  • Paylaşım özelliği ile cihazda profiller oluşturup her kişiye özel giriş yapılarak cihazın sadece ilgili hesap tarafından kısıtlı özelliklerle kullanılmasını sağlayabilirsiniz.
  • Facebook, Whatsapp gibi sosyal medya uygulamalarınızı şifre koyarak gizleyin. Telefonunuzu alan sevgiliniz ya da yakınınız bu uygulamalara giriş yapamaz.
  • Hexlock uygulaması sizin dışınızda hiç kimse tarafından telefonunuzdan yüklemesi silinip kaldırılamaz.
  • İş, Ev, Parti, Okul, Cafe gibi modlar sayesinde bulunduğunuz ortama göre telefonun içinden erişebileceğiniz uygulama, servis ve dosyaları belirleyebilirsiniz. Böylece hangi konuma geçtiyseniz modunuzu değiştirerek istediğiniz uygulamaların bulunduğunuz yere göre gizlenip kaybolup şifrelenmesini ya da gösterilmesini sağlayabilirsiniz.

Hexlock Uygulamasını İndir

Google Play İndir Logosu

“Android Uygulama Gizleme ve Şifre Koyma Uygulaması” için 2 yanıt

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir