Kategoriler
Genel

2016 Yaz Oyunları için Rehber Uygulaması

Sizlerle daha önce farklı bir GPS konum tabanlı uygulamasını tanıttığımız MotorCo’nun diğer güzel ve faydalı bir uygulaması olan 2016 Yaz Oyunları Rehberini anlatmak istiyorum. Bildiğiniz gibi yıllardır yapılan yaz oyunları bu sene Brezilya’nın en büyük şehirlerinden birisi olan Rio De Jenerio’da gerçekleşecek. Dünya’da ilk defa bir yaz olimpiyatı Güney yani Latin Amerika‘da gerçekleşiyor olacak.

Eğer siz de Türkiye’den Brezilya Rio De Jenerio‘ya yaz oyunları 2016’yı izlemeye gidecekseniz. Ya da Amerika, Kanada Avrupa ülkelerinden ziyaret eden bir Türk vatandaşıysanız bu rehber uygulaması oldukça işinize yarayacaktır. Çünkü hiç bilmediğiniz bir ülke ve büyük bir şehirde oyunların yapılacağı spor alanlarını yüzme havuzu ve plajları bulmanız zor olabilir. Aynı zamanda konum bilginiz ile birlikte gideceğiniz mekanlara harita üzerinden rota çizmesi ve sizi doğru şekilde etkinlik alanına götürmesi oldukça önemli.

MotorCo 2016 Yaz Olimpiyat Rehberi uygulaması ile Türkçe olarak Rio De Jenerio’daki etkinlik mekanlarının GPS (konum) üzerinden yönlendirmesi ve harita ile yol tarifi özelliği ile etkinlik hakkında bilgiler alabilirsiniz. 5-16 Ağustos 2016 tarihi arasında gerçekleşecek Yaz Oyunları’na bu rehber uygulama ile gitmeniz kaçınılmaz ve olmazsa olmaz bir ihtiyaç olabilir.

2016 yaz oyunları uygulama

Uygulamayı açtığınızda en yakınınızdaki aktiviteler ve oyunlar ekranda listelenecektir. Detay sayfasını ziyaret ederek oyun ve müsabaka hakkında daha detaylı Türkçe bilgilere ulaşabilirsiniz. Detay sayfası ekranından GPS konum butonu sayesinde etkinliğin yapılacağı alanın harita üzerinden nerede olduğuna bakarak rota hesaplayıp yol tarifi alabilirsiniz.

2016 Yaz Olimpiyat Rehberi uygulamasını Android Google Play Store üzerinden sadece 8.75 TL karşılığında telefonunuza indirebilirsiniz. Bizce Brezilya’ya gittiğinizde Ağustos ayında kaybolmamak ve tüm etkinlikler hakkında detaylı bilgiler almak için bu uygulamayı aşağıdaki linkten indirip kullanabilirsiniz.

Google Play İndir Logosu

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir