Kategoriler
Genel

Yeni Nesil Android Yılan Oyunu: Impossible Arrow Road Test

Hepimiz Nokia 3310 ile Yılan (Snake) oyunu oynamışızdır. Hatta o zamanların mobil teknoloji dünyasında aldığımız puanlar ile birbirmize hava atıp gösteriş bile yapmıştık. Adeta fenomen haline gelen yılan oyunu 7’den 70’e birçok kullanıcı tarafından sevildi ve çılgınca oynandı. Yılan oyunu Nokia zamanında adeta bağımlılık yaratmıştı.

Bugün sizleri eskiye götürüp nostaljinin modern trendlerle birleştiği Android platformunda yer alan müthiş grafiklere sahip yılan olan Impossible Arrow Road Test oyununu tanıtacağız. Oyun oldukça etkileyici bir tasarıma ve arayüze sahip. Eğer çocukluğunuz ya da gençliğiniz Nokia telefonlarda yılan oyunu oynamakla geçtiyse bu oyun sizi büyüleyecektir. Oyunu oynarken birçok farklı seviye ile en kolaydan en zora doğru bir kurgu içinde eğlenceli ve heyecanlı şekilde oyunu oynayabilirsiniz.

Android Yılan Oyunu İmpossible Arrow Road Test

Android akıllı telefonunuz için Google Play Store uygulama mağazasında indirebileceğiniz imkansız yol oyununu yükleyip hemen ilk seviyeden oynayamaya başlayabilirsiniz. Dokunmatik ekranınızdan oyunda farklı seviyelerde çıkan simgeleri yakalayıp birbirinin ucuna birleştirerek teknolojik yılanınızı büyütüp kontrol edebilirsiniz.

Ancak oyunu oynarken dikkat etmeniz gereken bazı noktalar bulunuyor. Kenarlara köşelere çarpıp Game Over olmamak için hızlı akıcı ve seri ekrana parmak dokunuşları yapmalısınız. Her aldığınız ekle birlikte kuyruğunuz uzayacak ve kontrol etmeniz zorlaşacaktır. Bu da oyunu daha heyecanlı ve eğlenceli bir hale getirir.

Artılar:

  • HD kalitede grafik tasarımı
  • Etkileyici oyun sesleri
  • Muhteşem kurgu
  • Hızlı ve akıcı çalışan uygulama arayüzü
  • Farklı seviyelerde oyun oynama imkanı
  • Eğlenceli vakit geçirme

Google Play İndir Logosu

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir