Kategoriler
Genel

Huawei Nova Parmak İzi Okuyucu Var Mı?

Huawei Nova telefonunda parmak izi okuyucu özelliği var mı sorusu bu telefonu almak isteyen bir çok kullanıcının aklındakilerden sadece bir tanesi. Huawei Nova üstün tasarım ve teknik özellikleriyle Türk Telekom mağazalarında 1.799 TL peşin fiyata 24 ay taahhütlüde aylık 35 TL den başlayan fiyatlarla müşterilerle buluşuyor. Tabiki farklı teknoloji sitelerinden de ürünü sipariş edebilirsiniz.

Huawei Nova fiyat performas olarak değerlendirildiğinde güzel bir telefon. Şık tasarımı ve 3 GB RAM 4K kalitede video çekme gibi özellikleri oldukça ön plana çıkartıyor telefonu. Huawei Nova aynı zamanda son kullanıcı güvenliğine de önem veriyor. Telefonda parmak izi okuma özelliği bulunuyor. Telefonun hemen arka yüzünde yer alan parmak izi okuyucusu ile Ayarlar ekranında Güvenlik sekmesinden parmak izinizi telefona tanıtıp sonrasında giriş yapmak için parmağınızı telefonun arkasındaki okuyucu kısma götürüp kilidi açabilirsiniz. Telefon kilidini açarken parmak izi kullanımı işini oldukça kolaylaştırır.

Huawei Nova Parmak İzi Okuyucu Özelliği Var Mı

Huawei Nova’da parmak izi okuyucu çalışmıyor sorunu ortaya çıkarsa bayiye götürmeden önce yedek kilidi ile yenilemeye çalışın. Telefona ıslak ya da kirli ellerle eldivenle parmak izini açamazsınız. Bu sizi Nova’nın parmak izi okuyucusu sorunlu ya da çalışmıyor algısı yaratabilir. Bunlara dikkat edelim.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir