Kategoriler
Genel

Muud Müzik Nedir?

Muud nedir son zamanlarda sıkça duyuyoruz. Özellikle Muud Harbiye Açık Hava konserleriyle gündeme geldi. Bugün öğrendik ki bir mobil uygulama hem de spotify gibi yasal olarak müzik dinleyip indirebiliyorsunuz. Muud Müzik ismiyle Google Play Store ve Apple App Store da yayınlanan uygulama bakıldığında Türk Telekom Müzik ve TTNET Müziğin yenilenmiş hali olarak ön plana çıkıyor.

Uygulamanın mottosu Muud’una göre özgürce müzik olarak yayınlanmış. Kişiselleştirmenin ön plana çıktığı uygulamanın ana sayfasında en son müzik haberleri albümler yeni single lar listeler ve etkinlikler yayınlanıyor. Keşfet diye bir sayfası var bu sayfada kullanıcılar sevdikleri müzik türlerini ve sanatçıları seçiyorlar, seçtikten sonra keşfet sayfasında size özel şarkılar albümler listeler haberler ve etkinlikler geliyor. Bu özellik hiçbir müzik uygulamasında yok diyebiliriz.

Muud Müzik’e ücretsiz üye olarak aylık 1.000 adet yerli şarkıyı sınırsız reklam araya girmeden ve atlama sayısı olmadan istediğinizi arayıp dinleyebiliyorsunuz. Bu özellik diğer platformlarda bulunmuyor. Aynı zamanda Premium üye olursanız yerli ve yabancı sayıları sınırsız dinleyip, 250 adet yerli şarkıyı mp3 olarak indirebiliyorsunuz. Aynı zamanda istediğiniz şarkıyı telefonunuzda çevrimdışı listenize ekleyebiliyorsunuz.

En önemli özelliklerden birisi de Muud Müzik, Türk Telekom mobil abonelerinin internet paketinden yemiyor yani harcamıyor.

Muud Müzik Android İndir

Muud Müzik iPhone İndir

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir