Kategoriler
Genel

Hadi Bilgi Yarışması Joker Hilesi Var Mı?

Hadi bilgi yarışmasında sınırsız joker hilesi var mı ya da elendiğinizde hile ile nasıl devam edersiniz gibi sorular yarışmayı kullananlar arasında sorulmaya başlandı. Bunun en büyük sebeplerinden birisi de yarışmada gerçek para ödülü dağıtılması.

Makaleyi okuduğunuza göre Hadi bilgi yarışmasının ne olduğunu biliyorsunuzdur ancak bilmeyenler için kısaca özetlemek gerekirse Hadi Turkcell tarafından desteklenen kullanıcılara para ödülü dağıtan online ve canlı bir bilgi yarışması uygulamasıdır. Hadi canlı bilgi yarışması oyunu sadece akıllı telefonlar üzerinden mobil uygulama üzerinde oynanabilmektedir.

Yarışma günde en az br defa olmak üzere bazı günler iki defa oynanmaktadır. Günde iki defa oynatıldığında öğlen 12:30 ve akşam 20:30 saatlerinde yarışma başlamaktadır. Hafta içi her yarışma için 4.000 TL ödül varken haftasonu bu ödül 10.000 – 20.000 TL yi bulmaktadır.

Yarışmada genellikle 12 adet soru sorulmakta ve sorunun hepsini bilen yarışmacılar arasında toplam ödül eşit miktarda bölüştürülmektedir. Hadi bilgi yarışması nasıl oynanıyor derseniz oldukça basit, canlı yayında sunucu soruları okuyor aynı zamanda sorular ekrana geliyor ancak cevap verme süreniz oldukça kısa olduğundan internete bakıp cevabı öğrenme ya da bir arkadaşınıza sorup kopya alma şansınız oldukça az.

Gelelim joker kısmına, Hadi uygulamasını yükledikten sonra telefon numarasıyla kayıt oluyorsunuz. Telefon numaranızı yazdıktan sonra size tek kullanımlık şifre yani onte time password denilen bir doğrulama kodu geliyor. Sonrasında kendinize bir kullanıcı adı seçerek uygulamaya kayıt oluyorsunuz.

Uygulama içinde profil fotoğrafı yükleyebiliyorsunuz. Yarışmaya kayıt olduğunuz kullanıcı adıyla arkadaşlarınızı davet edip onlarında uygulamayı indirip kayıt olmasını sağlarsanız joker kazanıyorsunuz. Yani ne kadar fazla kişi sizin davetinizle gelip Hadi bilg yarışmasına kayıt olursa o kadar fazla joker kazanıyorsunuz.

Kazandığınız jokerler yarışma içinde bilemediğiniz sorudan sonra elenmenizi önlüyor. Yani örneğin 6. soruda takıldınız ve yanlış cevap verdiniz jokeriniz varsa hiç sorun değil yarışmaya 7. sorudan devam edebilirsiniz. Hal böyle olunca jokerler önemli ve kullanıcılar joker hilesi arıyor. Daha doğrusu para ödülü kazanabilmek için bunun açık bir noktası olduğunu düşünebiliyorlar.

Şimdilik hadi bilgi yarışmasında saptanan bir joker hilesi bulunmuyor.

Hadi Bilgi Yarışmasında Nasıl Joker Kazanılır?

  • Hadionline instagram hesabını takip etmek ve ipuçlarını kullanmak
  • Arkadaşlarınıza referans olup onların Hadi uygulamasına kayıt olmasını sağlamak
  • BIP uygulamasındaki Hadi kanalına joker yazarak gelen cevabı Hadi uygulamasının içine girmek

Hadi Bilgi Yarışmasında Kazandığınız Paraları Nasıl Alıyorsunuz?

Hadi bilgi yarışmasında 12 soruyu doğru şekilde yanıtlayıp kazananlar arasına girerseniz para ödülü uygulama içindeki bakiyenize yansıyor. Uygulama içindeki bakiyenizde biriken paraları IBAN numaranızı profilinizden girerek ilgili banka hesabına tranfer edilmesini sağlıyorsunuz. Ancak bunun için hadi bilgi yarışmasında kazandığınız para ödülünün toplamda 20 Tl ve üzerinde olması gerekiyor.

 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir