Kategoriler
Genel

Instagram Hikaye Görseli Boyutlandırma

Paylaşım yapmadan önce hikayenizin tam olarak istediğiniz değerlerde ve boyutlarda görünmesini istediğiniz anlarınızda, sorun yaşamadan en iyi anlara erişebilmeniz profesyonel bir imkanla mümkün olabilir. Tamamen sizin tasarımınıza uygun olarak storyler ayarlayabilmeniz ve ona göre hareket ederek problemsiz yapıya erişebilmeniz gerektiğinde, eşsiz bir dokunuş gerekebilir.

Fakat istediğiniz sadece Instagram Hikaye Görseli Boyutlandırma ise; story bölümüne girerek paylaşamadan öncede ayarlamanız mümkün olabilir. Intagram hikaye bölümüne girerek fotoğrafı yükledikten sonra iki parmağınızla küçültüp veya büyütebileceğiniz bir fotoğrafla boyut belirlemeniz oldukça kolaydır. İster yan tarafa doğru çevirip, isterseniz düz ve küçük olarak boyutlandırma istediğiniz zamanlarda hiçbir sorun yaşamadan doğru paylaşımı yapabilmenizi sağlayan Instagram üzerinde, profesyonel tasarımlar ve paylaşımlar yapmanız da mükemmel sonuçlar doğurabilir. Gerektiğinde daha profesyonel detaylara erişebilmek ve daha iyi yapılara ulaşabilmek istediğiniz anlarınızda, birbirinden etkili fırsatlarla sizlerle olacaktır.

Daima kaliteli paylaşımları destekleyen ve ihtiyacınız olan her türlü düzenlemeyi de yapabilmenizi sağlayan yazılım üzerinden sorunları aşarak kaliteli hikayeler paylaşabilmeniz sağlanırken gerekli olan profesyonel ve düzenleme şanslarınızı da artırabilirsiniz. Instagram hikayeleri günümüzün en fazla kullanılan paylaşım platformu olması ve özelliği olmasıyla birlikte, gerekli olan her şeye daha doğru zamanda ulaşmanızı da kolaylaştıracaktır. Her an daha kolay ve tam olarak istediğiniz değerleri sizlere sunacak olan bir siteyle beraber çalıştığınızda da, istediğiniz tüm değerlere daha hızlı bir şekilde ulaşabilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir