Kategoriler
Genel

Kapanan Instagram Hesabı Nasıl Açılır?

Instagram günümüzün en popüler sosyal mecraları arasında yer alıyor. Hergün milyonlarca kullanıcıyı ağırlayan Instagram uygulamaya eklediği yeni özelliklerle göz dolduruyor. Neredeyse günümüzün büyük bölümünü Instagram hikayelerine, keşfet sayfasına ve ünlülerin gönderilerine bakmaya ayırabiliyoruz. Hal böyle olunca Instagram’a sürekli bağlı kalıyoruz.

Tabi bazen Instagram’la ilgili sorunlar olmuyor değil. Çoğu zaman Instagram uygulaması çökebiliyor ve akış yenilemedi hatasını sıkça alabiliyoruz. Instagram akış yenilenemedi hatasını dünya genelinde kullanıcılar yaşayabiliyor. Diğer sorun ise Instagram hesabımızın kapanması.

Doğrulama aşamasını geçemeyen genellikle yeni açılan Instagram hesapları otomatik olarak kapanıyor. Instagram hesabınız kapandığında sizden telefonla doğrulamanız istenebiliyor. Ya da uzun süre boyunca giriş yapmaya çalıştığınızda Instagram hesabızla ilgili sorun olduğu uyarısı çıkıyor ve giriş yapmanıza asla izin vermiyor.

Instagram hesabınıza giriş yapamıyorsanız Instagram hesabınız kapandıysa ve geri açmaya çalışıyorsanız Teknoloji Elçileri sitesindeki Kapatılan İnstagram Hesabı Nasıl Açılır yazısına göz atabilirsiniz. Buradan öğrendiğimize göre aşağıdaki adımları uyguladığınızda hesabınızın kısa sürede açılma ihtimali oldukça yüksek.

Kapanan Instagram Hesabını Geri Açma Nasıl Yapılır?

  • Öncelikle Instagram’ın resmi sitesinde bulunan Instagram hesabım donduruldu sayfasındaki formu açın.
  • Bu formdaki bilgleri doğru şekilde doldurduktan sonra gönderin.

  • Ardından Instagram’dan kayıt olduğunuz mail adresinizi özel numaralardan oluşan bir kod gönderilecek.
  • Size gönderilen kodu bir kağıda yazıp kod görünecek şekilde çekeceğiniz fotoğrafınızı gelen maile cevap olarak göndermeniz gerekecek.
  • Yaklaşık 24-36 saat içerisinde olumlu olarak yanıt gelecektir.

Yazımız umarım faydalı olmuştur. Dünyanın en fazla kullanılan sosyal mecrası Instagram hakkındaki sorunlarınızı bize yazın birlikte çözüm bulmaya çalışalım. Eğer işe yaradıysa yorum yapmayı ve geri bildirimde bulunmayı unutmayın.

 

“Kapanan Instagram Hesabı Nasıl Açılır?” için bir yanıt

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir