Kategoriler
Genel

Teknoyuklet YouTube Kanalı İle Yeni Bilgiler Öğrenin

Teknoloji çağının en ihtişamlı günlerini yaşadığımız günümüzde adeta telefonsuz ve internetsiz yapamaz olduk. Uyandığımızdan itibaren başlayan bir süreç gece tekrar uyuyana kadar yüzlerce defa telefonumuza bakıyoruz. Bazen yaptığımız iş dolayısıyla telefonun yanında bilgisayar başında da saatlerimizi harcıyoruz.

Akıllı telefonların hayatımıza girmesiyle internet hızları her geçen gün arttı. Eskiden video izlemek eziyet verici bir durumken şimdilerde canlı yayınlar, uygulama üzerindeki videolar, Instagram hikayeleri, tiktok videoları derken artık günümüzün yeni fenomeni videolar oldu. Dünyadaki en büyük video yayıncısı konumunda bulunan YouTube hergün milyonlarca kullanıcı tarafından ziyaret ediliyor.

Youtube kanalları günümüzün bilgi hazineleri gibi, onlarca kategoride bilgiler bulabileceğiniz gibi eğlence odaklı filmler müzikler bulabiliyorsunuz. Açıklanan son verilere göre şuan YouTube, Google’dan sonra en çok arama yapılan internet sitesi durumunda. Yani insanlar merak ettikleri konular hakkında Google’dan sonra en çok YouTube’a başvuruyor. Talep bu şekilde fazla olduğundan YouTube üzerinde video içerik üreten kişiler ve kanalları şimdilerde TV programlarından daha popüler olabiliyor.

Vine, Instagram, Twitter, TikTok derken artık günümüzün yeni fenomenleri YouTube üzerinden kendilerini gösteriyor. 7’den 70’ye kadar her yaşta Youtuber kendi bilgi ve birikimlerini takipçilerine aktarıyor.  Teknoloji olmadan internetteki işlerimizi ilerletemeyeceğimiz için eğer bu siteyi ziyaret ediyorsanız siz de teknoloji konusunda ilgilisiniz diyebiliriz.

Teknolojideki hızlı değişime ayak uydurabilmek bazen zor oluyor. Günden güne değişen uygulamalar, ayarlar sayfalar çoğu zaman kafa karaşıklığına sebep oluyor. Hepimiz gün içinde çeşitli sorunlardan muzdarip oluyoruz. Son zamanlarda keşfettiğim Teknoyuklet Youtube sayfası teknoloji alanında eğitici videolar sunuyor.

Teknoyuklet YouTube sayfasında özellikle Facebook ve Instagram gibi sosyal medya uygulamaları ile ilgili sorularınıza cevap bulabileceğiniz oldukça yararlı videolar bulunuyor. Sadece sosyal medya uygulamaları değil bilgisayar ve mobil uygulamalara dair her hafta yeni eğitici ve öğretici videolar yayınlanıyor.

Teknoyuklet YouTube kanalının son yayınladığı video içeriklerine baktığımda; Google Chrome Hızlandırma 2019,  Android Reklam Engelleme Nasıl Yapılır?,  Instagram Video İndirme 2019 gibi çok faydalı içerikler görüyorum. Teknolojiyle yakından ilgilenen biriyseniz kesinlikle Teknoyuklet kanalını takip etmenizi öneririm.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir