Kategoriler
Genel

Instagram Hikayelerine (Story) Nasıl Link Eklenir?

Özellikle sayfalarında hikayelerinde sıklıkla rastlayacağınız ve her gördüğünüzde kendinizde yapmak için bir şeyler arayacağınız Instagram Hikayelerine Link Ekleme özelliği, herkese açılmış olsa da, kullanmak için bazı şartları yerine getirmeniz gerekecektir. Bunu deneyimi yakaladığınız zamanlarda belli bir sitenizin olmasıyla veya video paylaşımı yapmak istediğiniz zamanlarda insanları direkt linklere tıklamasının veya sayfayı yukarı kaydırmasıyla istediğiniz linke ulaşmasını da sağlamanız sunulacak fırsatlardan olacaktır.

Direkt olarak yazı yerine link yapıştırmak istediğiniz anlarda doğru bir kullanım sağlamanız doğru sonuçlarla oluşabileceği gibi; Instagram sayesinde yukarı kaydırma özelliğini de elde edeceksiniz. Yukarı kaydırma özelliğini kullanabilmek için en az 10.000 adet takipçiye sahip olmanız gerekmektedir. Bu şartı yerine getirdikten sonra, hikaye paylaşırken link ekleme bölümü de oluşacağı için, her zaman daha farklı sitelere daha rahat link verme özelliğini de kullanmaya başlayabilirsiniz.

Instagram Hikaye (Story) Link Ekleme Nasıl Yapılır?

Instagramda eğer 10.000den fazla takipçiye sahipseniz, siz de takipçilerinizle Instagram hikayelerinizde link paylaşabilirsiniz. Instagram hikayesinde link paylaştığınızda yukarı kaydır seçeneği hikaye üzerinde görünmeye başlayacaktır.

Aynı zamanda paylaştığınız link içeren hikayenin daha fazla yukarı kaydırılmasını istiyorsanız hikayeye ilgili çekici yukarı kaydır GIF animasyonları ekleyebilirsiniz. 10.000 takipçiniz varsa bir hikaye eklediğinizde üste kısımda URL link ekleme simgesi görünecek. O simgeye tıkladıktan sonra bir link yani web adresi girebileceğiniz bir pencere açılacak. Doğru bir link girdiğinizde hikayeyi paylaştıktan sonra takipçileriniz o linke tıklayıp yukarı kaydır yapabilecekler.

Instagram hikayelerine link URL ekleme ve yukarı kaydır özelliği

Aradığınız en iyi unsurların ve problemsiz kullanım fikirlerini kullanabileceğiniz farklı bir hizmet sunan Stories Watch adresi üzerinden, daha detaylı olarak link ekleme tarzına ve çeşitlerine ulaşabilir, kullanırken problem yaşamamanın farkını da yaşayabilirsiniz. Her zaman en hızlı çözümlere ulaşmanın ve daha hızlı olanakları da kullanmanın en iyi yöntemleri olacağından, sizlerde ihtiyacınızı direkt olarak elde edebilir ve keyifle Instagram hikayelerini kullanabilirsiniz. Hem daha rahat bir kullanım sağlamanızın gerçekleşeceği ve problemsiz olarak kullanmanız rahatlık sunacaktır. Daha doğru ve daha özel bir kullanım için, Instagram’ın her özelliğine aşina olmanız gerekecektir.

Kaynak: https://www.storieswatch.com/blog/how-to-add-a-link-to-instagram-stories

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir