Kategoriler
Genel

Instagram Profil Fotoğrafı Büyütme Sitesi Programsız

Instagram profil fotoğrafı büyütme sitesi programsız şekilde Instagram profile fotoğraflarını full HD boyutunda indirmenizi ve büyütmenizi sağlar. Resmi Instagram uygulaması ve web sitesinde takip ettiğiniz kişilerin profil fotoğraflarını telefonunuzun boyutundan dolayı küçük halde görürsünüz. Aslında Instagram profil fotoğrafları telefonun kalitesine göre full HD boyuttadır. Ancak Instagram’da profil fotoğrafı olarak yüklediğinizde resmin boyutu ve ölçüsü küçülür, bu sebeple detayları göremezsiniz.

Instagram Profil Fotoğrafı Büyütme Sitesi: igprofile.com

Instagram profile fotoğrafı büyütme sitesi olarak size igprofile.com’dan bahsedeceğim. Ücretsiz online bir instadp yani Instagram pp büyütme sitesi olan araçla 2 adımda kolayca profil fotoğraflarını büyütüp zoom yapabilirsiniz. Instagram profil fotoğrafını telefonunuzda büyütmek ve yakınlaştırmak için kullanacağınız siteyi aşağıda bulabilirsiniz. Instagram profil foto büyütme işlemini programsız yapmak oldukça kolay adımlardan oluşmaktadır. Programsız Instadp sitesi igprofile ile telefonunuza uygulama yüklemeden programsız Insta profil fotoğraflarını büyütün.

  • Öncelikle www.igprofile.com instadp sitesine giriş yapın.
  • Karşınıza gelen ekrandaki arama kutusuna Instagram profil fotosunu büyütmek istediğiniz kişinin kullanıcı adını yazın ve arayın.
  • Gelen sonuçlardan Instagram profiline tıklayın ve karşınıza kullanıcının büyük HD kalitede zoom yapıp yakınlaşabileceğiniz Instagram profil resmi gelecek.

Programsız Instagram Profil Fotoğrafı İndirme Android ve PC

Instagram profil fotoğrafı indirmek Android ve PC ye programsız şekilde mümkündür. Bunun için internete bağlı bir android telefon ya da PC yani kişisel bilgisayar olması yeterlidir. Instagram profil fotoğraflarını şifresiz ve hesabınız olmadan gizlice indirmek oldukça basittir. Şimdi size Instagram profil fotoğrafını gizlice Android ve PC ye nasıl indirebilirsiniz yöntemi anlatacağız.

  • Programsız Instagram profil fotoğrafı indirme sitesi www.igprofile.com tıklayın.
  • Açılan sayfanın orta kısmında bulunan arama çubuğuna Instagram profil resmini indirmek istediğiniz kişinin kullanıcı adını yazın ve arayın.
  • Karşınıza çıkan Instagram profillerinden doğru olanı tıklayın ve Instagram profil fotosunu full HD kalitede görün.
  • Instagram Profil fotoğrafının hemen altında yer alan yeşil Download yani İndir butonuna tıklayın.

Android, PC hatta iOS cihazlarda bile Instagram profil fotosunu ücretsiz ve en hızlı şekilde indirebilirsiniz. Android telefonda instagram profil fotosu indirirken otomatik olarak indir tuşuna bastığınızda fotoğraf galerisine indirilmiş olur.

Instagram profil fotoğrafını büyütmek ve iPhone, iPad gibi iOS işletim sistemine sahip cihazlara indirmek kolaydır. Bunun içi yukarıda anlattığımız yöntemi kullandığınızda Download yani indir butonuna bastığınızda büyük Insta profil fotosu tarayıcıda ayrı bir sayafada açılır. iPhone, iPad yani iOS’ta fotoğrafın üzerinde basılı tutarak farklı kaydet seçeneğinin çıkmasını sağlayın ve Instagram profil fotoğrafını telefonunuzun galerisine kaydedin.

 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir