Kategoriler
Genel

Motorola XOOM 2 Android Tablet


Motorola XOOM 2’nin öne çıkan özelliklerini, Android™ 3.2  işletim sistemi,  1.2GHz çift çekirdekli işlemci, 32 GB bellek ve 1 GB RAM,ön yüzde 1.3 MP, arka yüzde ise 5 MP olmak üzere iki ayrı flaşlı kamerası, sınırsız Flash desteği  gerçek çoklu işlem fonksiyonu ve 8.2 ve 10 inçlik geniş HD ekran ve Android Market™ desteği şeklinde sıralayabiliriz.

Motorola’nın, Xoom 2 de değiştirdiği en önemli şey tasarım. Köşeleri kesilmiş gibi görünen keskin hatlara sahip tasarım çizgisi ve tableti tutmayı kolaylaştıran özel kaplama Xoom 2′yi farklılaştırıyor ve Motorola XOOM 2 şimdi daha hafif, daha ergonomik, uzun pil ömrü ile daha kullanışlı. XOOM 2 Media Edition ise eğlenceyi her yere kolayca taşımak isteyenler için ideal. Mükemmel ses kalitesi ve yüksek ekran çözünürlüğü ile HD video izlemenin keyfi ise ayrıcalıklı.

En yeni teknolojileri en uygun fiyatlarla sunmayı hedefleyen Türk Telekom, Motorola’nın Android™  tabanlı, ödüllü tablet bilgisayarı XOOM’dan sonra, serinin ikinci ürünü çift çekirdekli Android tabanlı tablet bilgisayar Motorola XOOM 2’yi de Türkiye’de ilk kez müşterileriyle buluşturdu.

Türk Telekom ve TTNET’te Motorola XOOM 2’nin XOOM 2, XOOM 2 ME( Media Edition), XOOM 2 Only WiFi olmak üzere 3 farklı modeli, çok cazip tekliflerle kampanyalı olarak satışa sunuluyor.

Kampanyaya katılmak isteyen Türk Telekom müşterileri, Türk Telekom ofis veya bayilerinden , TTNET müşterileri de satış noktalarından başvuru yapabilecek. Ödemeler ise aylık olarak Türk Telekom ev/iş telefon faturasına ve TTNET faturasına yansıtılacak.

Avea ‘da da Motorola Xoom 2’nin 3G ve Wi-Fi’li 10.1 inç ekranlı modeli çok cazip tekliflerle kampanyalı olarak satışa sunuluyor. Avealılar, Avea İletişim Merkezleri’ne uğrayarak 1GB, 2GB ve 4GB internet paket alternatiflerinden birini seçerek ayda 85 TL den başlayan taksitlerle Motorola Xoom 2 sahibi olabilecekler.tüm müşteriler Kredi kartlı ödeme seçeneğinden yararlanarak kampanyadan yararlanabilecek olup belirlenen kriterlere uygun olan aboneler faturadan ödeme seçeneğinden yararlanabilecektir.

Kampanya ile ilgili detaylı bilgilere www.turktelekom.com.tr, www.avea.com.tr ve www.ttnet.com.tr adreslerinden ulaşabilirsiniz.

Motorola XOOM 2 cihaz özellikleri:

Motorola XOOM 2 Motorola XOOM 2 ME Motorola XOOM 2 OnlyWiFi 
Platform Android 3.2 Android 3.2 Android 3.2
Ekran 10.1-inch 8.2-inch 10.1-inch
Çözünürlük  1280 x 800 1280 x 800 1280 x 800
İşlemci 1.2 GHz ARM Cortex –A9 1.2 GHz ARM Cortex –A9 1.2 GHz ARM Cortex –A9
RAM 1GB RAM 1GB RAM 1GB RAM
Bellek 16 GB 16 GB 16 GB
Kamera 1.3 megapixel 1.3 megapixel 1.3 megapixel
Geri Kamera  5 megapixel LED flash,
720 / 30p video
5 megapixel LED flash,
720 / 30p video
5 megapixel LED flash,
720 / 30p video
Mobil  3G 3G YOK
Wireless 802.11a/b/g/n 802.11a/b/g/n 802.11a/b/g/n
Bluetooth  Var Var Var
Batarya Standart Batarya – Lion Standart Batarya – Lion Standart Batarya – Lion
İncelik / Ağırlık 8,8mm / 599g 8,9mm / 388g 8,8mm / 599g

Motorola XOOM 2 inceleme vidyosunu aşağıda izleyebilirsiniz.

Sağlıcakla kalın 🙂

“Motorola XOOM 2 Android Tablet” için 19 yanıt

TTnet ile hayırlısıyla alıcam ürünü görme fırsatım olmadı ama araştırmalarıma göre Xzoom ME ile Xzoom 2 Arasındaki tek fark boyutudur. Xzoom Wi-fi’da ise 3G yok bütün ürünler işinizi görür. Tavsiye ederim Android 4.0 Platformuda Türkiye’ye gelmiştir ürünü 4.0 yükseltebilirsiniz. Saygımlarımla.

aynen bende aldım ama ne hdmi ile televizyona bağlıyorum nede sürüm yükseltmeyi güncelle dediğimde güncel sürüm diyor ama televizyona hdmi ile bağlayınca ekran siyah ne tablette ne televizyonda ses var kabloyu çekince tabletten ses geliyor

Bende xoom 2 media edition aldım.Genel olarak memnunum.Çok kullanışlı ve kaliteli.Batarya süreside yeterli,karışık kullanımda 1 günü rahat çıkarabiliyor.Yalnız ben microSd slotu var diye biliyordum ama microSim den başka bir yer göremedim.Belki ayni slota hem micro sd hemde micro sim giriyordur dicem ama bilemiyorum:) yinede 16 gb gayet yeterli.

4.0 güncellemesi yapamıyorum güncel sürüm diyor android 4.0’a nasıl yükseltebilirim?

Ayarlar kismina girip en altta tablet hakkinda kismina bul.Orada Sistem guncellemeleri kismindan yapabilirsin. Ama guncelleme icin kablosuz ag baglanmani istiyor.Baglanmazsa guncellemiyor.Sebep olarakta dosyz buyuklugunu soyluyor…ben yukselttim cok memnunum…

Ayarlar kismina girip en altta tablet hakkinda kismina bul.Orada Sistem guncellemeleri kismindan yapabilirsin. Ama guncelleme icin kablosuz ag baglanmani istiyor.Baglanmazsa guncellemiyor.Sebep olarakta dosyz buyuklugunu soyluyor…ben yukselttim cok memnunum…

ürünü 50 gün önce aldım şarjının az gitmesi dışında kullanımda sıkıntı yok ancak 50 gün içinde 10 gün kullanabildim.şarj yeri arıza yaptı servise gönderdim 30 günü beklettiler parça gelecek bahanesi ile ürün yalapşap yapılıp gönderilmiş 2 gün sonra yine aynı arızayı verdi.servis hizmeti inanılmaz zayıf izmirderyim muhattap bulamıyorum.telefonları açan yok.en ufak arıza 30 günü tamamlamadan gelmiyor.Aldığıma ğişman oldum tavsiye etmem.Şikayetleri okursanız herkezin sorunu aynı şarj yeri ama ilgi yok.

Katiliyorum sarj giris sorunu var…ve teknik destek cok kotu!!! Sinirimden garantiyi bozdurup baska yere yaptirdim..Birde sarj aletini sakin kaybedeyim demeyin!!!!!!!! Sakin ama sakin!!! Ana bayide bile yok..Yurt disindanda turkiyeye mal gondermiyorlar.ve hic bir sarj aleti tam randiman vermiyor.. 4 saat yerine 12 saatte falan sarj ediyor piyasadaki sozde sarjlar.Sarj aletini kaybettiyseniz benim gibi 12 saat beklemek zorunda kalirsiniz. Demedi demeyin!!!!

ne kadara yaptırdın şarj yerini ve ne kadara aldın motorola xoom tabletini
başka yaşadığın sık sorunlar var mı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir