Kategoriler
Genel

Qualcomm Ödüllü Mobil İş Fikri ve Uygulama Yarışması


Mobil cihazlar gün geçtikçe hayatımızın vazgeçilmez bir parçası olmaya devam ediyor. Ülkemizde de gittikçe yaygınlaşan akıllı cihaz kullanımının 2015 yılında çok yüksek sayılara ulaşması bekleniyor.

Mobil dünyanın büyük bir pazar haline gelmesi sonucu yatırımcılar da bu alana kaymaya başladılar. Qualcomm Türkiye de ödüllü bir yarışma başlattı. Başvuru süreci 14 Kasım’a kadarken büyük ilgi sonucunda son başvuru tarihi 28 Kasım’a kadar uzatıldı. Yarışma genç girişimciler ve küçüçk firmalar için büyük bir fırsat sunuyor.

Qualcomm Ödüllü Mobil İş Fikri ve Uygulama Yarışması sonucunda birinciyi 30.000 TL, ikinciyi 15.000 TL, üçüncüyü 5.000 TL beklerken kategori birincilerini de akıllı cihazlar bekliyor. Ayrıca projesi beğenilen kişilere de iş teklifi de sunulabileceği söyleniyor.

Çalışan sayısı 5 kişiden az ve 25,000 TL’den fazla yatırım almamış, aylık cirosu 25,000 TL’den küçük şirketler yarışmaya katılabiliyor. Bireysel girişimciler için ise 18 yaşından büyük olma zorunluluğu var.

Siz de bu ödüllü yarışmaya katılmak isterseniz http://www.mobilisfikriyarismasi.com/oduller.html linkinden ayrıntılı bilgi edinebilir, gerekli formu doldurabilirsiniz.

Sağlıcakla kalın 🙂

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir