Kategoriler
Genel

Android için En İyi Telefon Hızlandırma Uygulaması

Android işletim sistemi açık kaynak olmasının yanı sıra tüm dünyada milyonlarca insan tarafından kullanılıyor. Bir çok marka farklı ekran boyutlarında ve teknik özelliklerde Android işletim sistemine sahip cihazlar piyasaya sürüyor. Hal böyle olunca Android akıllı telefonlarda performans problemi baş gösterebiliyor. Android işletim sisteminde telefonunuzu hızlandırmak için entegre gelen çözümler her zaman bulunmuyor. Bunun için Google Play Store uygulama mağazasından 3. parti uygulamalar yüklemek gerekiyor.

The Cleaner Android UygulamasıAndroid uygulama markette oldukça fazla hızlandırma programı var. Ancak bir çoğu kullanıcıyı rahatsız eden reklamlar ve tanıtıcı içeriklerle dolu. Bugün size tanıtmak istediğim Android’deki en iyi hızlandırıcı ve temizleme uygulaması The Cleaner – Speed up & Clean. Sadece 6 MB boyutundaki düşük dahili hafızada yer kaplamasından dolayı tercih edilen uygulama aynı zamanda cihazınızın performansını artırıp gereksiz dosyaları temizlemenizi böylece RAM miktarının boşalmasını ve telefonunuzun rahatlamasını sağlıyor. Android cihazlarda arka planda çalışan ve sürekli internet bağlantısı ile veri alışverişinde bulunan uygulamalar telefonunuzun çok yavaş çalışmasına neden olabilir.

 

The Cleaner – Speed up & Clean uygulamasını Android Google Play Store’dan erişebilirsiniz. Android telefonunuzu hızlandırmanın ve temizlemenin en iyi yolu olan uygulamadaki üstün özellikler telefonunuzu daha hızlı ve çabuk açmanızı, uygulamalar arasında geçişlerinizin daha pratik ve seri olmasını sağlayacak. Telefonda arama yaparken ve internette dolaşırken telefonunuzu kasmaya ve donmaya başladıysa The Cleaner – Speed up & Clean uygulamasını hemen kullanmaya başlayın.

Android telefon nasıl hızlandırılır?

The Cleaner – Speed up & Clean uygulamasının aşağıdaki özellikleriyle Android telefonunuzun markası modeli ne olursa olsun Samsung, Sony, HTC, LG, Huawei, General Mobile, Nexus, Xioami telefonunuz yüksek hızlara kavuşacak ve gereksiz dosyaları silerek daha fazla boş alan sağlanacaktır.

The Cleaner - Speed up and Clean Android App

The Cleaner – Speed up & Clean Özellikleri

  • Telefonunuzu optimize ederek kullanmadığınız uygulamaları ve dosyaları kolaylıkla silin.
  • Arka planda çalışan servisleri iptal edip kapatın, cihazınızı hızlandırın.
  • Game Booster ile oyun deneyiminizi üst noktaya taşıyın oyun oynarken takılmalar ve donmalar yaşamadan hızlı ve eğlenceli bir oyun performansı yaşayın.
  • Düşük boyutlu uygulama ile cihazınızı kasmadan kullananın. The Cleaner – Speed up & Clean sadece 6 MB boyutunda APK içeriyor.
  • Önbellekte tutulan yani cache’teki arama kayıtlarını resim dosyalarını SMS mesajlarını temizleyin.
  • Gizlilik ve güvenliğinizi sağlayın, istenmeyen mesajları ve aramaları engelleyin.
  • Akıllı uygulama yöneticisi ile tüm uygulamaları tek yerden kontrol edin. Gereksiz data kullanımını önleyin.
  • Yetenekli ve kullanışlı Widget‘lar ile daha fazla hakimiyet sağlayın telefonunuzu temizlemeyi ve hızlandırmayı eğlenceli hale dönüştürün.

The Cleaner – Speed up & Clean Android için İndir

Google Play İndir Logosu

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir