Kategoriler
Genel

Android için Ücretsiz VPN Proxy: Seed4.Me

Ülkemizde ve dünyanın farklı ülkelerinde çoğu zaman internete sansür uygulanmakta ve kullanıcı bilgileri gizlilik koşulları gözetilmeksizin kişisel veriler çalınıp güvenlik hiçe sayılmaktadır. Durum böyle olunca VPN ve Proxy programlarını kullanmak kaçınılmaz oluyor. Türkiye‘de de internet erişimi çoğu zaman sekteye uğrayıp bazı sitelere ve uygulamalara giriş kapanabiliyor.

Seed4me VPN Proxy Uygulaması

Bugün sizlere oldukça beğenilen bir VPN uygulaması olan Seed4.Me’yi inceleyip anlatıyor olacağız. Oldukça fazla platformda yer alan Seed4.Me beni şaşırttı. Android cihazlar için Google Play Store, iPhone ve iPad‘ler için Apple App Store, Amazon Kindle için Amazon Store’da ve masaüstü için buradan erişebilirsiniz.

 

Play Store icon

App Store İconAmazon Store İcon

Seed4.Me VPN Uygulaması Nasıl Kullanılır?

Uygulama açıldığında başlangıçta üye olmanızı istiyor basitçe eposta adresinizi ve şifrenizi girerek üye olabilirsiniz. Email adresinize erişiminizin olmasını öneririz çünkü verify etmenizi istiyor.

Ücretsiz VPN Seed4.me 1Uygulamaya giriş yaptıktan sonra önünüze bir listede bağlanmak istediğiniz ülkelerin isimleri bayrakları çıkıyor. Siz hangi ülke üzerinden internete bağlanmak isterseniz o ülkeyi seçip ilerleyebilirsiniz. Seed4.Me şuan toplam 12 ülke üzerinden internete gizli ve özgürce bağlanmanıza izin veriyor. Bu ülkeler; Amerika, İngiltere, Hong Kong, Singapur, Rusya, Hollanda, Almanya, Ukrayna, İspanya, İtalya, Kanada ve Fransa.

Ücretsiz VPN Seed4.me 3Ülke seçimini yaptıktan sonra açılan ekranda CONNECT butonuna tıklayarak hemen bağlanabilirsiniz. Bu ekranda ne kadar süredir VPN Proxy üzerinden internete bağlı olduğunuz, bağlantınızın kalite durumu ve IP adresinizi gözlemleyebilirsiniz.

Ücretsiz VPN Seed4.me 6Uygulamada size ayrılan süre dolarsa ve daha fazla kullanmak isterseniz uygulama içi satın alma yöntemiyle 1 haftalık, 1 aylık ve 3 aylık süreler satın alabilirsiniz. 7 günlük kullanım 4.99 TL, 1 aylık kullanım 14.99 TL ve 3 aylık kullanım ise yalnızca 25.99 TL‘den satın alınabiliyor.

Ücretsiz VPN Seed4.me 9Eğer çok sosyal bir kullanıcı iseniz Seed4.Me’yi sosyal medya hesaplarınız ile etkileşime geçirdiğinizde arı olarak kullanım süreleri kazanırsınız. Twitter‘da takip etmek +1 hafta, twitterdan tweet atmak +1 gün, Facebook‘tan yazı yayınlamak da +1 gün olarak kullanım süresi açısından size yansır.

Artılar:

  • Seed4.Me bilgilerinizi şifreli olarak ilettiği için güvenliğiniz maksimum düzeyde korunuyor
  • Konum bilginizi VPN sayesinde gizlemiş olursunuz ve anonim olarak internette sörf yapabilirsiniz
  • Tek bir hesap ile birçok farklı cihaz üzerinden VPN Proxy kullanımı gerçekleştirmek büyük iş
  • iOS işletim sisteminde otomatik bağlantı değişimi
  • 7 gün boyunca Premium hesabı ücretsiz olarak kullanabilirsiniz

Eksiler:

  • Çin malı telefonlarda bağlantı sorunu yaşanabilmektedir.
  • Onay email’i biraz gecikmeli gelmekte

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir