Kategoriler
Genel

Eleq Bilgi Yarışması Oyunu Nedir, Nasıl Para Kazanılır?

Eleq Canlı Bilgi Yarışması oyunu Türk Telekom tarafından desteklenen ve grup şirketi Argela tarafından Android için Google Play Store’da ve iPhone için Apple App Store’da yayınlanmış bir mobil uygulamadır. Elek ya da eleq olarak yazılabilen oyuna yabancı olmayacağınızı düşünüyoruz. Çünkü Turkcell’in desteklediği Hadi live canlı bilgi yarışması oyunu ile tamamen aynı diyebiliriz. Tabiki tasarımı ve bazı minik özellikleri farklı.

Eleq Nedir, Nasıl Kayıt Olunur?

İlk paragrafta bahsettiğimiz gibi; Eleq canlı bilgi yarışması oyunudur. Akıllı telefonlar üzerinden Android ve iOS cihazlarla binlerce kullanıcı tarafından oynanabiliyor. Kullanıcılar bu canlı oyun sayesinde para kazanabiliyor.

Eleq oyununa kayıt olmak oldukça basit Android ve App Store uygulama marketlerinden telefonunuza indirdikten sonra telefon numaranız ile kayıt oluyorsunuz. Sonrasında size telefon numaranızı teyit için SMS aracılığı ile bir doğrulama kodu gidiyor. Bu numerik karakterleri uygulamada belirtilen alana girdikten sonra uygulamada size özel bir kullanıcı adı belirlemeniz gerekiyor. Şuan için kendi isminizle kullanıcı adı almak için tam zamanı çünkü uygulamada henüz çok fazla kişi yok. Mehmet, fatma, mahmutcan gibi sadece size özel kullanıcı adlarını tükenmeden alabilirsiniz. Elinizi çabuk tutun 🙂

Eleq ile Nasıl Para Kazanılır?

Eleq uygulaması birden fazla kullanıcı ile oynanan bir bilgi yarışmasıdır. Her gün belirli saatte yarışma başlıyor ve günün ödülü belirleniyor. Yarışmada ortalama 12 adet canlı soru soruluyor ve cevaplamanız için 10 saniye süreniz bulunuyor. Bu süre zarfında soruları cevaplayabilirseniz ve tüm soruları doğru bilirseni günün sonunda toplam para ödülü tüm soruları bilen kişiler arasında eşit şekilde paylaştırılıyor ve bakiyenize yansıyor.

Bakiyenizde biriken parayı 50 TL’ye ulaştığında alabiliyorsunuz. Ancak Hadi uygulamasındaki gibi şuan uygulamada bir IBAN girme alanı yok. Bakiyeniz 50 TL yi aştığında sizinle iletişime geçeceklerini söyleyen bir ekran var uygulamada.

Eleq Android ve iOS (iPhone,iPad) Cihazlara İndir

Eleq canlı bilgi yarışması oyununu Android ve iOS (iPhone,iPad) telefonlarınıza indirmek için size aşağıda vereceğimiz linkleri kullanabilirsiniz. Ya da Google Play Store’dan ve Apple App Store uygulama marketinden eleq yazarak uygulamayı bulup telefonunuza kolaylıkla indirebilirsiniz. Uygulamaların boyutu Android için 17 MB, iPhone ve iPad için 79 MB.

Android için Eleq uygulamasını İndir

iPhone ve iPad için Eleq uygulamasını İndir

“Eleq Bilgi Yarışması Oyunu Nedir, Nasıl Para Kazanılır?” için bir yanıt

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir