Kategoriler
Genel

Eleq Joker Kazanma Nasıl Oluyor, Joker Hilesi Var Mı?

Eleq oyununda joker kazanmanın yolu ve joker hilesi var mı konusunu sizlerle paylaşıyoruz. Daha önceki yazıda sizlere eleq uygulamasının nasıl kullanıldığını anlatmıştık. Türk Telekom tarafından desteklenen ve grup şirketi Argela tarafından uygulama marketlerinde yayınlanan Eleq canlı bilgi yarışması oyunu herkes tarafından sevilmeye başlandı.

Eleq oyunu Turkcell’in Hadi oyununa çok benziyor ama tasarım olarak Hadi’den daha iyi ve görsellerinin başarılı olduğunu söyleyebiliriz.  Android ve iPhone, iPad telefonlarınıza yükleyip canlı olarak internet üzerinden oynayacağınız oyun ile soruların hepsini bilirseniz bir para ödülü kazanıyorsunuz.

Para ödülüne ulaşmak için soruların hepsini doğru cevaplamanız gerekiyor. Bu aşamada yarışmada size verilen Eleq Joker hakları soruyu bilemezseniz sizi bir sonraki soruya otomatik olarak geçmenizi ve yarışmaya devam etmenizi sağlıyor. Böylelikle yarışmadan elenmediğiniz için joker hakkıyla para ödülünü kazanmaya daha da yaklaşmış oluyorsunuz.

Eleq’te Joker Hakkı Nasıl Kazanılır?

  • Eleq oyununda joker hakkı kazanmak için öncelikle ana ekranda bulunan Arkadaşlarını Davet Et butonu sayesinde arkadaşlarınıza mesaj aracılığı ile kullanıcı adınızı ve uygulama indirme linkini gönderebilirsiniz.
  • Arkadaşınız Eleq uygulamasını indirip kayıt olma esnasında referans kullanıcı alanına sizin kullanıcı isminizi yazarsa siz ek olarak 1 adet joker hakkı kazanıyorsunuz.
  • Uygulamanın sol üst köşesinde bulunan + tuşuna tıklayıp rehberinizi uygulamaya eklerseniz, rehberinizde uygulamaya kayıt olmamış kişileri bulup davet edebilirsiniz.
  • Davet ettiğiniz kişiler üye olurken sizi referans olarak yazarsa yine 1 adet joker hakkı kazanıyorsunuz.

Eleq Oyununda Joker Hilesi Var Mı?

Eleq canlı bilgi yarışması oyununda şimdiye kadar tespit edilmiş bir joker hilesi yoktur. Yani üstte anlattığımız arkadaşlarınızı davet ederek joker kazanabilirsiniz ancak ek joker kazanmak için bir yöntem ve hile bulunmamaktadır. Uygulama ile ilgili bir açık, hacklenme ya da hile tespit edilirse sizinle son gelişmeleri paylaşmaya devam edeceğiz.

Eleq Oyunu Nedir, Nasıl Para Kazanılır?

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir