Kategoriler
Genel

Telefonunuza Android 9.0 Pie Nasıl Yüklersiniz?

Android 9.0 Pie işletim sistemi sürümü şuan için en güncel versiyon olarak geçtiğimiz ay son kullanıcıların indirilmesine sunuldu ve yayınlandı. Bildiğiniz gibi her yıl Android yeni bir işletim sistemi sürümü yayınlıyor.

Android sürümleri alfabedeki harf sırasına göre isimlendiriliyor. En son Android 8.0 Oreo işletim sistemi varken şuan yeni sürüm Android 9.0 Pie ismini almış durumda. Bu güncelleme kullanıcı deneyimi, pil ve şarj performansı iyileştirmeleri, gizlilik güvenlik ve oldukça fazla yapay zeka desteğini sunuyor.

Yapay zeka özelliği sayesinde ekran parlaklığını ve kullandığınız uygulamaların pil tüketimini hesaplayarak daha uzun bir şarj süresi sağlıyor. Aynı zamanda her uygulama mikrofon ve kameranıza kolayca erişemiyor. Bu sayade gizlilik ve güvenliğiniz koruma altına alınmış oluyor.

Android 9.0 Pie Nasıl İndirilir Yüklenir?

Android 9.0 P sürümünü telefonunuza yüklemek için aşağıdaki adrese giriş yapın.

https://www.google.com/android/beta telefonunuzun Android 9.0 P sürümünü yüklemek için uygun olup olmadığını kontrol edin. Kontrol sonrası eğer telefonunuzun markası ve modeli güncelleme listesinde bulunuyorsa. Manuel olarak üstteki linkten dosyayı indirip. Otomatik olarak güncellemek ve indirmek için Ayarlar –> Yazılım Güncelleme seçeneğine dokunup kontrol etmelisiniz.

“Telefonunuza Android 9.0 Pie Nasıl Yüklersiniz?” için 7 yanıt

Abi tablet hometech HT_7RT android 8.1 otel sürümünde ama böyle de nasıl kontrol yapcam siteye girdim bu bulamadım yardım edin

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir