Kategoriler
Genel

Instagram Hikaye Görüntüleyenler Neye Göre Sıralanıyor?

Instagram kullananların her zaman aklındaki ilk sorulardan birisi olan Instagram Hikaye Görüntüleyenler Neye Göre Sıralanıyor, gerçek anlamda merak uyandıran bir konudur. Kullanıcıların güzel bir anı yakaladıklarında ve her türlü ana ulaşmak istediklerinde sorun yaşamadan paylaşımlar yaptığı ve en çok kullanılan paylaşım mecrası Instagram hikayelerdir.

Takipçileriniz yayınladığınız bir hikayeyi görüntülediğinde o hikayeyi izleyenlerin listesi size anlık olarak sunulur. Hikaye izleyenler listesinde hikayenizi izleyenler bir liste şeklinde size gösterilir. Bu sıralama neye göre yapılıyor herkesin kafasında soru işareti olarak duruyor. Çünkü Instagram bu konuyu net olarak açıklamış değil. Kullanıcılar hikaye listesindeki izleyenlerin sıralamasını farklı şekilde yorumluyor. Bazıları hikayelerinizi en çok izleyenler en üstte derken bazıları rastgele sıralama yapılıyor diyor. Kimi Instagram kullanıcı ve uzmanlarına göre ise hikaye izleyenler listesinin sıralaması profilinizle yakından ilgilenen kişilerin daha üst sıralarda göründüğünü savunuyor.

En etkili çözümleri yakalamak ve daha farklı hizmetler almak istediğinizde kafanızdaki soruları temizlemek isteseniz bile, Instagram’ın bu algoritması henüz çözülmüş değildir. Muhtemelen hiçbir düzene sahip olmayan bir sıralama izleyen Instagram hikayelerinde sadece tek bir konu biliniyor. Hikayelerinizi sizin takip etmediğiniz ancak sizi takip eden birileri izlediği zaman en altta görüntüleyeceğinizdir. Her zaman bilinen tek detay olarak kalan ve henüz netliğe kavuşmamış olan bu sistem merak uyandırmaya devam ederken, şirket tarafından da herhangi bir bilgilendirme yapılmaması bu merakı da artırmaktadır.

Instagramla ilgili her türlü bilgiye ve mükemmel detaylara ulaşabileceğiniz Stories Watch adresini kullanarak anonim olmak istediğiniz zamanlarda hikayeleri gizli olarak görebilir, karşı tarafın hiçbir şekilde sizin gördüğünüzden haberi olmamasını da sağlayabilirsiniz. En hızlı ve en sorunsuz Instagram hikaye izleme yazılımı olarak karşınıza çıkan bu sitede, sizler de detaylı bilgilere ulaşabilirsiniz. Hikayesini gizlice izlemek istediğiniz kullanıcının kullanıcı adını yazarak son yüklenen hikayeleri seyredebilir, dilerseniz telefonunuza ya da bilgisayara indirebilirsiniz.

Aynı zamanda Instagram hikayesini izlemek istediğiniz kullanıcının hikaye izleyenler listeside görünmek istemiyorsanız hemen üst tarafaki arama kutucuğuna ismini yazıp arayın. Gelen sonuçlardan ilgili profili seçip hikayelerini gizlice izlemeye ve indirmeye başlayın.

Doğru sonuçla karşılaşmak ve problem yaşamamak istediğiniz ne varsa görmek adına bu hizmeti kullanabilirsiniz. Eğer Instagram hikaye görüntüleyenler sıralaması hakkında net bir bilgi gelirse, ilk olarak öğreneceğiniz siteyi takip etmeyi de unutmayın.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir