Kategoriler
Genel

Turkcell TV Plus

Turkcell son zamanlarda adını sadece bir GSM şirketi olarak değil Teknoloji şirketi olarak duyurmaya yaptığı yeniliklerle devam ediyor. Turkcell markalı T10, T20 ve T11 Android telefonlarıyla T serisi telefonlara devam ederken bir yandan da Android, iOS gibi birçok işletim sisteminde çalışacak uygulamalar geliştiriyor.

Biz de bloğumuzda Turkcell uygulamalarına yer vererek kullanıcıları bilgilendirmeye çalışıyoruz. Bu yazımızda inceleyeceğimiz uygulama farklı bir TV deneyimi yaşatan Turkcell TV Plus (Turkcell TV+).

Turkcell TV+ uygulaması birçok yerli yabancı film, dizi ve TV seyretme fırsatı sunuyor. Uygulama 42’den fazla TV kanalını barındırıyor, dizi ve filmlerde yayını ileri geri sarma gibi özellikler sunuyor.

Turkcell “Hayat Paylaşınca Güzel” sloganıyla paylaşmanın gücüne inanıyor, hem sosyal yardıma değiniyor hem de sosyalleşmeye değiniyor. Turkcell TV+ ile TV izlemeyi sıkıcı hale getirmekten uzaklaştırıp aynı zamanda sosyalleşmenizi sağlıyor. Uygulamaya Facebook, Twitter gibi hesaplarınızı girerek, arkadaş listeleri oluşturarak ne izlediğinizi ve yaptığınız yorumları kolayca arkadaşlarınızla paylaşabiliyorsunuz. İzlediğiniz TV kanalı ya da programı hakkında Twitter üzerinde yazılan tüm Tweet’leri görebiliyor, arkadaşlarınızla sohbet edebiliyor ya da direkt olarak Tweet atıp, Facebook üzerinden paylaşımlar yapabiliyorsunuz.

Turkcell TV Plus hem mobil olarak tablet ve akıllı telefonlar üzerinden, hem de internet aracılığıyla internet tarayıcınız üzerinden izlenebiliyor. Uygulamadan Turkcell aboneleri yararlanabiliyor. Aynı anda bir üyelik ile üç platformda da (akıllı telefon, tablet ve web) izlenebilecek olan Turkcell TV Plus, aynı anda iki akıllı telefon üzerinden izlemek istediğinizde ise iki ayrı üyelik istiyor. Uygulama yurtdışından kullanılamıyor.

Başlangıç olarak dört ayrı paket seçeneğiyle kullanıcılara sunulacak olan Turkcell TV Plus’ın Başlangıç adlı paketi haziran ayına kadar ücretsiz olarak izlenebilecek. Diğer paket ücretlerini ise aşağıda bulabilirsiniz. Ayrıca paketler dışında Kirala Seyret seçeneğini de kullanabilirsiniz.

Turkcell TV Plus reklamını izleyebilirsiniz.

http://youtu.be/gNB8PsAdAzo

Turkcell Genel Müdür Yardımcısı Cenk Bayrakdar ile yapılan Turkcell TV+ röportajını izleyebilirsiniz.

http://youtu.be/_C82ujAEgOU

Turkcell TV+ ile ilgili detaylara http://www.turkcelltvplus.com/nedir.html sayfasından ulaşabilirsiniz. “Turkcell TV+ Uygulaması üzerinden servis kullanılırken DATA ÜCRETİ ALINMAZ. Bilgisayarınızdan Turkcell TV+ servisini kullanırken ise Turkcell Superonline Fiber İnternet kullanıcılarının kotasından sayılmaz, yani internet kullanımı için ücret yansıtılmaz. Turkcell Superonline ADSL kullanıcıları mevcut kotasından kullanılır, sayılır. Bu nedenle kotalı ADSL paketi kullanan müşterilerimize, Limitsiz Paket’e geçiş yapmaları önerilir.

Google Play Android Linki:

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.turkcell.tvplus.mobile

Farklı bir TV keyfi yaşamanız dileğiyle, sağlıcakla kalın 🙂

“Turkcell TV Plus” için 7 yanıt

Ben t20 kullanıcısıyım telefonumda tv+ açılmıyor 3g/wifiye geçin diyor zaten yukarda H yazıyor yani 3g önceden açılıyodu şimdi açılmıyor

Androidde Turkcell TV aplikasyonunda superonline kullanıcısı olarak giriş seçeneği yok, illa browserdan girmek gerekiyor ki buda aplikasyonu geçersiz kılıyor. İos versiytonunda böyle değil mesela, yani androide önem vermedikleri belli. Bunun haricinde kaçırdığınız dizileri tekrar izle diye reklam yapıyorlar ancak sadece 1 tane taklip edilen güncel dizi bulunuyor ( öyle bir geçer zamanki ). Bunun haricinde çok takip edilen popüler diziler yok, bunu reklamlarda söylemiyorlar ama.

günaydın ben aboneliğimi yaptırdım telefonum nokia E72 tv izleyebilmem için hangi menüden giriş yapmalıyım

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir