Kategoriler
Genel

Samsung Galaxy Note7 Görüntülü Konuşma

Samsung Galaxy Note serisi geçtiğimiz günlerde Note 7 versiyonunu duyurdu. Samsung Galaxy Note 7 merakla beklndiği gibi iris göz tanıma ve kilit açma sistemiyle birlikte gelen Galaxy Note 7 aynı zamanda kablosuz şark edilebilme özelliğine de sahip. Cihaz Galaxy Note 6 modeliyle aynı ekran boyutuna sahip 5.7 inch ekran ve 12 MP kamera ile gelen cihazda 4 GB RAM bulunuyor. 4K video çekebilen Note 7, 3.500 mAh bataryası ile uzun ömürlü pil gücü vaadediyor.

Samsung Galaxy Note 7 Görüntülü Konuşma

Kullanıcıların en çok sordukları sorulardan birisi de Samsung Galaxy Note 7’de Görüntülü Görüşme var mı sorusu oluyor. Günümüzde internet hızlarının da artmasıyla sesli konuşma ve mesajlaşmanın yanı sıra görüntülü arama sıkça başvurulan iletişim yöntemlerinin başında geliyor. Samsung Galaxy Note 7‘de dual video calling yani aynı marka destekleyen telefonlarla hiçbir uygulama kurmadan görüntülü konuşma yapabiliyorsunuz. Bunun için rehberden istediğiniz kişiyi seçip Arama detaylarından Görüntülü Arama seçeneğine dokunmanız yeterli olacaktır.

“Samsung Galaxy Note7 Görüntülü Konuşma” için bir yanıt

Android 7 ile note 5 telefonuma görüntülü görüşme geldi ancak arama yaptigimda karşı tarafa normal arama gibi gidiyor görüntülü görüşemiyorum. Fakat karşı taraf beni aradığımda görüntülü görüşebiliyoruz. Hattım vodafone karşı tarafta vodafone sorun hatta mi telefonda mi neyi yanlış yapıyorum anlayamadım.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir